12 / 05 / 2024

Aldaas Gayrimenkul Zeytinburnu

Aldaas Gayrimenkul Zeytinburnu

Aldaas Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Zeytinburnu'nda kuruldu. Şirketin ortakları Mohamad Aldaas ve Ahmad Fawzi Aldaas...

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Zeytinburnu'nda 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi  Mahallesi, 494 pafta, 3042 ada ve 8 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 0bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Akman, Leyla Akman, Mesadet Küçükdeveci ve Murat Akman ortaklığında kuruldu.

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burghol tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Yeşil GYO Zeytinburnu gayrimenkulu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Zeytinburnu, 2945 ada, 51 nolu parselde bulunan Arsa vasıflı taşınmazın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 6 milyon 816 bin 672 TL sermaye bedeli ile Tuncay Uzun, Mahmut Zararsız ve Turgay Uzun ortaklığında kuruldu.

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Ashkanıan ve Shır Alam Akbarı ortaklığında kuruldu.

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Aldaas Gayrimenkul Zeytinburnu Haberi

Aldaas Gayrimenkul Zeytinburnu


Aldaas Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Zeytinburnu'nda kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

MOHAMAD ALDAAS 50.000,00 TL

AHMAD FAWZI ALDAAS 50.000,00 TL



Aldaas Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....