02 / 05 / 2024

Homex Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Homex Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Suna Öksüz tarafından kuruldu.



Homex Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Suna Öksüz tarafından kuruldu.

Homex Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil ürünleri, hırdavat malzemeleri, elektrik ve elektronik malzemeleri,gıda ürünleri, medikal ürünler, hediyelik eşya, plastik ürünler, plastik ürünlerin hammaddeleri, kozmetik ve kimyevi ürünler, her türlü inşaat malzemelerinin, bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin alım- satım ve ithalat-ihracatı ile mevzuatın izin verdiği her türlü konuda alım - satım ,ihracat-ithalat yapabilir. Yurt içi ve yurt dışında şirket iş ve işlemleriyle ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz mal alımında , satımında , kiralamasında bulunabilir. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek,gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek,başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir.


Geri Dön