22 / 07 / 2024

aldındağ medeniyet camii

aldındağ medeniyet camii

Mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir camiyi daha tamamladı. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Medeniyet Camii’nin açılışını yaptı.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Türk müteahhitleri yurt dışında 5 ayda 6,5 milyar dolarlık iş aldı!

Müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs döneminde yurt dışında üstlendiği 96 projenin tutarı 6,5 milyar dolar olarak gerçekleşti. Projelerde yüzde 20,4’lük oranıyla Rusya ilk sırada yer aldı.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Yabancılara konut satışında tarihi zirve görüldü! Her 4 konuttan birini Ruslar aldı!

Yabancılara konut satışında resmen tarihi zirve görüldü. 2022 yılında yabancıya satış bir önceki yıla göre yüzde 15.2 arttı ve 67 bin 490’a çıktı. Aktarılan detaylara göre, yabancıya satılan her 4 konuttan birini Ruslar aldı.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! Bu rakamları gören derin nefes aldı! 22 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne sert düşüşle başlarken bugün yükselişe geçti. Uzun zamandır peş peşe düşen altın fiyatları sonunda yükselişe geçti. Bu rakamları görenler derin nefes aldı. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın. 22 Ekim 2022 altın fiyatları...

O telefonlar artık WhatsApp kullanamayacak! Yenisini almanın vakti geldi! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Meta'nın mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sadece birkaç hafta içinde bazı telefonlarda çalışmayı bırakacak. WhatsApp, önümüzdeki ay büyük bir değişiklik aldığında bazı cihazların hizmetinden yararlanamayacağına dair bir uyarı yayınladı.  Peki, WhatsApp kullanabileceğiniz uygun fiyatlı telefonlar hang

Bankalar neden emeklilerin peşine düştü Emekli maaşını bankaya aldığında ne oluyor

Son dönemde bankaların emekli maaşlarını kendi bünyelerine almak için verdiği kampanya savaşına dikkat çeken Erol Taşdelen, emekli maaşını taşıyanlara verilen 3-5 bin lira promosyonun arkasındaki gerçeği açıkladı. Taşdelen, promosyonlarda neler dikkat edilmesi gerektiğini tek tek anlattı.

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Otomotiv satışlarında zirve yerli üreticilerin oldu! 4 yerli üretici firma yer aldı! İşte o markalar...

Türkiye otomotiv pazarında 2022 senesinin ilk 6 ayında toplam satışlarda, zirvenin ilk 5'inde 4 yerli üretici firma yer aldı! İthal araçların satışlardan aldığı pay yüzde 56,55, yerli üretim araçların payı ise yüzde 43,44 olarak belirlendi.

aldındağ medeniyet camii Haberi

aldındağ medeniyet camii

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Medeniyet Camii’nin açılışını yaptı.


Mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir camiyi daha tamamladı. Daha önce Altındağ’a 5 mahalle camisi kazandıran belediye, şimdi de Karapürçek Mahallesi’ne “Medeniyet Camii”ni armağan etti. Caminin açılışına Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Abdullah Gümüşsoy, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, milletvekili adayları ve mahalle sakinleri katıldı.


Caminin açılışında yaptığı konuşmada Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, “Çok büyük camiler yerine biraz daha mahalle mescidi niteliğinde içindeki abdesthanesinden tuvaletlerine kadar temiz, bakımlı, bahçesi yeşil, içinde ağaçları olan herkesin dışarıdan gelen insanların hatta Müslüman olmayan insanların bile etrafından geçtiğinde burası cami, Allah’ın mabedi diyebilecekleri mekanlar olsun istiyoruz. Bir günde oluşacak işler değil bunlar. Elbette zamana ihtiyacımız var” diye...