05 / 05 / 2024

Aldo Fumagalli Candy Group

Aldo Fumagalli Candy Group

Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli , Candy Group Genel Müdürü Marco Corno ve Candy Group Euroasia Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti Eskişehir’de bulunan Candy Group kurutma fabrikasını ziyaret etti

Evinizde günde 100 şeker yiyerek 100 bin dolar kazanabilirsiniz! Beş yaşından büyük herkes bu işe başvurabilir!

Kanada’da şekerleme üreticisi Candy Funhouse, evden günde 100 şeker yiyerek bir yılda 100 bin dolar elde edebileceğiniz bir iş fırsatı sağladı. Şirket, 'baş şeker sorumlusu' şeklinde adlandırılacak olan kişinin ürünlerin tadını test edeceği ve diğer "şekerolog"lardan sorumlu olacağını açıkladı.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

Hoover Türkiye’ye 25 milyon euro yatırım yapacak!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

Hoover, Wi-Fi donanımlı Wizard ürününü satışa sundu!

1945 yılında İtalya'da kurulan Candy Group’un bünyesinde bulunan lider ev aletleri üreticisi Hoover, ilk tam Wi-Fi donanımlı beyaz eşya serisi Wizard ile Türkiye’de bir ilke imza attı.

Candy Hoover Group Türkiye'de büyümeyi hedefliyor!

2007 yılında Eskişehir'de Doruk Ev Gereçleri'ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye'de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Aldoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Doruk Ev Gereçleri ve Anadolu Üniversitesi’nden yeni iş birliği!

Candy ve Hoover markalarını bünyesinde bulunduran Doruk Ev Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anadolu Üniversitesi ile iş birliğine imza attı.

Yıldız Holding'ten yeni yatırım!

Amerika'nın en köklü şekerleme şirketlerinden DeMet's Candy Company'yi satın aldı. Yılın son ayında ise İngiltere'nin lider bisküvi üreticisi United Biscuits'i bünyesine katarak uluslararası bir satın alma işlemine imza attı.

Ekip Elektronik, Yıldız Holding'in!

Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtımında faaliyet gösteren şirketi Penta, Ekip Elektronik'i satın aldı. Yıldız Holding geçtiğimiz ay da n DeMet’s Candy Company’nin yüzde 100 hissesini 221 milyon dolara satın almıştı.

Ülker, Amerikalı çikolata devi DeMet’s Candy Company’yi 221 milyon dolara satın aldı!

Ülker’i bünyesinde bulunduran Türkiye’nin gıda ve içecek şirketi Yıldız Holding, ABD’nin köklü çikolata şirketi DeMet’s Candy Company’yi satın aldı. Amerikalı markanın tamamını 221 milyon dolara devralındı...

Yıldız Holding, DeMet’s Candy’yi satın aldı!

Yıldız Holding, ABD’nin en eski şekerleme şirketlerinden DeMet’s Candy’yi satın aldı. 221 milyon dolara mal olan işlem için Yıldız Holding, DeMet’s Candy’nin sahibi girişim sermayesi şirketi Brynwood Partners ile el sıkıştı.

Aldo Fumagalli Candy Group Haberi

Aldo Fumagalli Candy Group


23 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de  Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli , Candy Group Genel Müdürü Marco Corno ve Candy Group Euroasia Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti Eskişehir’de bulunan Candy Group kurutma fabrikası üretim hattından 1.000.000’ncu makinanın çıkışını kutlamak üzere  fabrikayı ziyaret...