29 / 04 / 2024

Ekip Elektronik, Yıldız Holding'in!

Ekip Elektronik, Yıldız Holding'in!

Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtımında faaliyet gösteren şirketi Penta, Ekip Elektronik'i satın aldı. Yıldız Holding geçtiğimiz ay da n DeMet’s Candy Company’nin yüzde 100 hissesini 221 milyon dolara satın almıştı.




Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtımında faaliyet gösteren şirketi Penta, Ekip Elektronik'i satın aldı. Murat Ülker, satın alımı Twitter hesabından bildirdi


Yıldız Holding bünyesinde yer alan Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. , Ekip Elektronik ve ortağı Beyaz iletişimi satın aldı.


Satın almayı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker satın almayı şöyle duyurdu:


"Güzel haber! Bilgi teknolojileri ve elektronik ürün dağıtıcısı şirketimiz Penta, Ekip Elektronik ve iştiraki Beyaz İletişim'i satın aldı. Yan malzeme dağıtıcısı bu şirketlerin katılımıyla, Penta'nın ürün gamı zenginleşti. Demem o ki; gıda ana işimiz ama teknolojide de iyiyiz."


Yıldız Holding geçtiğimiz ay da ABD çikolata kaplamalı ve atıştırmalık ürünler pazarının köklü şirketlerinden DeMet’s Candy Company’nin yüzde 100 hissesini 221 milyon dolara satın almıştı. 


Dünya


Geri Dön