15 / 05 / 2024

Ekip Elektronik satış

Ekip Elektronik satış

Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtımında faaliyet gösteren şirketi Penta, Ekip Elektronik'i satın aldı. Yıldız Holding geçtiğimiz ay da n DeMet’s Candy Company’nin yüzde 100 hissesini 221 milyon dolara satın almıştı.

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Elektronik eşya sektöründe son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Awox, yine çok konuşulacak bir TV üretti. A2058US 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV’yi üreten Avox, ürünü oldukça cazip fiyatlara satışa çıkardı.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

Yapay zeka destekli Onvo OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV satışa çıktı!

Son dönemlerde elektronik cihazlarda adını sıkça duyuran Onvo, TV konusunda dev bir adım attı. OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV’yi üreten Onvo, bu ürünü oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

Noterlerde yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor: Alım satım yapacaklar dikkat

Noterlerle Tapu idareleri arasında elektronik entegrasyon sağlandı. Bu sayede 1 Temmuz'dan itibaren taşınmaz satış sözleşmeleri, noterler tarafından da yapılabilecek. İşte detaylar...

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

SGK taşınmazları elektronik ortamda satılacak! Peş peşe açıklandı! 

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) sahibi olduğu taşınmazlar, kurumun konuya ilişkin duyuruyu yayınlamasından sonra elektronik ortamda satılmaya başlayacak. Detaylar peş peşe açıklandı. 

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Ekip Elektronik satış Haberi

Ekip Elektronik satış


Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtımında faaliyet gösteren şirketi Penta, Ekip Elektronik'i satın aldı. Murat Ülker, satın alımı Twitter hesabından bildirdi


Yıldız Holding bünyesinde yer alan Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. , Ekip Elektronik ve ortağı Beyaz iletişimi satın aldı.


Satın almayı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker satın almayı şöyle duyurdu:


"Güzel haber! Bilgi teknolojileri ve elektronik ürün dağıtıcısı şirketimiz Penta, Ekip Elektronik ve iştiraki Beyaz İletişim'i satın aldı. Yan malzeme dağıtıcısı bu şirketlerin katılımıyla, Penta'nın ürün gamı zenginleşti. Demem o ki; gıda ana işimiz ama teknolojide de iyiyiz."


Yıldız Holding geçtiğimiz ay da ABD çikolata kaplamalı ve atıştırmalık ürünler pazarının köklü şirketlerinden DeMet’s Candy Company’nin yüzde 100 hissesini 221 milyon dolara satın...