15 / 05 / 2024

Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi 

Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Rize'de kamulaştırma işlemleri meclis gündeminde!

Rize ilinde Pazar caddesi bağlantı yolu projesi kapsamında yapılan kamulaştırma işlemleri meclis gündemine taşındı. Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize'deki bazı taşınmazlar için Pazar Caddesi Bağlantı Yolu kapsamında kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor!

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Ordu'da cadde yayalaştırma çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’ni de yayalaştıracak.

Tarihi Ordu Caddesi yayalaştırılacak!

Üzerinden geçen tramvay hattı ile Aksaray'dan Beyazıt Meydanı'na uzanan Ordu Caddesi'nin, araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılması için proje hazırlanacak.

Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi  Haberi

Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi 

Ümraniye ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların gezme ve alışveriş gibi faaliyetleri için yoğun ilgi gösterdiği Alemdağ Caddesi, yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatıldı.

Ümraniye Belesiyesi'nden alınan habere göre vatandaşlar için daha cazip hale gelen pojenin tamamlanmasıyla Alemdağ Caddesi’nin yeni görünümü ve sosyal alanlarıyla Ümraniye, prestijine prestij katacak.

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana Ümraniyelilere “Kalite, yaşamın kendisidir” anlayışıyla eğitimden sağlığa, kültürden sanata, sosyal belediyecilikten alt yapı hizmetlerine kadar birçok alanda çalışmalar yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlayacak bir projeye daha imza attı. 

Ümraniyelilerin alışveriş konusunda çoğunlukla tercih ettiği ve birbirinden güzel dükkânların yer aldığı Alemdağ Caddesi’ni yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapattı.

Alemdağ Caddesi’nde daha rahat vakit geçirebilecek olmanın sevincini...