18 / 05 / 2024

Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı

Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı

Sarıgöl Alemşahlı Mahallesi Muhtarı ve Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet Ur, mahallelerini çevre mahalleleri bağlayacak olan köprüyü Kocaçay üzerine yaptırmaya başladı.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Sarıyer Derbent Mahallesi için hazırlanan imar planları değiştirildi!

İstanbul’un en eski gecekondu mahallesi Sarıyer Derbent için 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planları, İSKİ’nin itirazı sonrası değiştirildi. Mahallede planlanan 192 bin metrekarelik konut alanı 189 bin metrekareye indirildi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ümraniye Belediyesi iş birliğiyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi açıldı

Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Haberi

Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı

Alemşahlı Mahalle Muhtarı ve Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet Ur, mahallelerini çevre mahallelerle ve ilçelerle kolay ulaşım sağlamak amacı ile Kocaçay üzerine 60 bin lira tutarında köprü yaptırmaya başladı. Temeli atılan köprü 15 günde tamamlanacağı söyleyen Ur "Mahallemizdeki tüm hizmetleri çevre koruma ve güzelleştirme derneği ile yapmaktayız. Dernek olarak Asar Yaylasına ve kızılçukur mahallemize rahat ulaşım için köprü yapımına başladık. 60 bin lira harcama yapılacak. Bu paranın yüzde 70’i ni dört hayır sever karşılayacak. Köprümüz 15 günde hizmete girecek. Köprü bizden yolun asfaltlaması da Manisa Büyükşehir Belediyesinden olsun"...