18 / 07 / 2024

Alfemo Escuda Koleksiyonu kampanya

Alfemo Escuda Koleksiyonu kampanya

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, yaz mevsimine çok avantajlı bir kampanya ile giriyor.

Yurtbay Seramik'ten Antik Wood ve Samba koleksiyonu!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

GoldMaster'dan yeni Marvel koleksiyonu!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo'dan teknolojik mobilyalar!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral; “İleri teknoloji hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilerken, yaşamımızın odak noktası olan evlerimizin ve dolayısıyla mobilyalarımızın; bu akışa ayak uydurmaması bizce düşünülemez" dedi.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Alfemo kedi tırmıklarına karşı dayanıklı kumaş kullanıyor!

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Alfemo, teknolojik mobilyalarla büyüyor!

Her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo, ürün portföyüne dahil ettiği "teknolojik mobilyalarla" da fark oluşturmaya başladı.

Seramiksan'dan yeni Teak koleksiyonu!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.

kibrID MATERIAL'den KAZA Concrete Penta koleksiyonu!

kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor. KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini’nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

Alfemo Escuda Koleksiyonu kampanya Haberi

Alfemo Escuda Koleksiyonu kampanya


1 Haziran tarihinde başlayacak ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya ile tüketiciler, Alfemo’nun en sevilen ürünlerine %30’a varan indirimlerle sahip olabilecekler.


Alfemo, ilk kez İMOB Fuarında lanse ettiği ve başarılı satış grafiği sergilediği Artella, Legno ve Retro koleksiyonlarını, Diego, Framo ve Star ürünlerini, Delfina, Rivera, Vermont, Vesca oturma gruplarını ve Home Decor ürünlerini ürün gamlarına bağlı olarak yüzde 30’a varan yaza özel indirimlerle tüketicinin beğenisine sunuyor.


Alfemo Mobilya ayrıca, İMOB’ta tasarım ödülü alan Escuda Koleksiyonunu da 1 Haziran tarihinde ilk kez satışa sunacak.


Alfemo’nun serin yaz kampanyasından yararlanmak isteyen Paraf Kart sahipleri, Paraf Card’a özel +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme alternatifleri ile çok ekonomik ödeme seçeneklerinden kendilerine en uygun olanı...