18 / 07 / 2024

alfemo konsept mağaza

alfemo konsept mağaza

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, sayısı hızla artan mağazalarına Bursa’da bir yenisini ekledi...

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Newjoy'dan 5 yeni mağaza!

Newjoy, uygun fiyat politikasıyla büyümeye devam ediyor. Konsept mağazalarına Eylül ayı içerisinde 5 yeni mağaza daha ekleyen marka, 5 yıllık süreçte yurt içinde 150 satış noktası hedefine emin adımlarla ilerliyor…

Beko'dan Türkiye’de konsept mağaza stratejisi!

ARÇELİK AŞ’nin çatısı altında yer alan markalardan Beko, Türkiye’de konsept mağaza stratejisini hayata geçirdi.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Alfemo, İskenderiye'de mağaza açtı!

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

alfemo konsept mağaza Haberi

alfemo konsept mağaza

Bursa’nın tanınmış ailelerinden Şekerciler’in Bayiliğini üstlendiği Alfemo Mobilya’nın açılış törenine Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilifer İlçesi Belediye Başkan Vekili Adil Karaoğlu, BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Davulcuoğlu ve ALFEMO üst düzey yönetim kadrosunun yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

Alfemo Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı yaptığı konuşmada, Alfemo Mobilya’nın İzmir ‘de 200 bin metre açık 70 bin metre kare kapalı bir alanda dünyadaki en son teknolojileri kullanarak üretim yapan  bir mobilya markası olduklarını belirterek, ‘5 kıtada 60’ı aşkın ülkeye ihracat yapan ve Türk mobilya sektörünü dünyada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan mobilya firmasıyız’ dedi. Davulcuoğlu sözlerini,  “Alfemo olarak tüketiciye sadece mobilya değil; yaşam tarzı sunuyoruz. Bursa’da Şekercioğlu ailesi ile işbirliği...