18 / 05 / 2024

Alfemo Lübnan projesi

Alfemo Lübnan projesi

ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Lübnan Parlamentosu konut kredilerinde limitleri yükseltti!

Lübnan Parlamentosu, Dünya Bankası ile yoksul ailelere yardım için bir anlaşma imzaladı. Aylar sonra çalışmaya başlayan parlamento konut kredilerinde limitleri yükseltti.

Lübnan'da 1600 Suriyelinin yaşadığı binalar çökme riski nedeniyle boşaltılıyor!

Lübnan makamları, güneydeki Cenub kentine bağlı El-Bisariyye bölgesinde yaklaşık olarak 1600 Suriyeli mültecinin yaşadığı ve çökme tehlikesi olan 4  binadan meydana gelen kompleksi boşaltıyor...

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü yok!

Siyasi analist Tony Ebu Necm, Fransa'nın Akdeniz'de petrol ve gaz aramak için Lübnan topraklarındaki rolünü güçlendirmeye çalıştığına dikkat çekti ve Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü olmadığını belirtti...

Lübnan'da inşaat malzemesi ihtiyacı var!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Lübnan'da çok ciddi cam ve inşaat malzemesi ihtiyacı olduğu iletildi. İhtiyaçlar çerçevesinde gereken desteği vereceğimizi ifade ettik" dedi...

Lübnan art arda ekonomik krizlerin etkisine girdi!

Lübnan hükümetinin 17 Ekim 2019'da aldığı vergi paketi kararları, ülkede geniş çaplı protestoları başlattı.

Lübnan'da iç savaştaki yıkılan yerlerin yeniden inşa edilmesi için  90 milyar dolara ihtiyaç var!

Lübnan'ın iç savaş nedeniyle yıkılan yerlerin tekrar inşa edilebilmesi için hala 90 milyar dolardan fazlasına ihtiyacı var. İç savaşın neden olduğu yıkımın etkileri 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala devam ediyor.

Cezayir Lübnan'a sahra hastanesi gönderecek!

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kente sahra hastanesi göndereceklerini duyurdu. 

Lübnan'da inşaat gereksinimleri nedeniyle dayanışmaya ihtiyaç var!

AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Lübnan'da inşaat gereksinimleri sebebiyle hem uluslararası camianın hem bizim dayanışmamıza her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulacağını belirtti...

Alfemo Lübnan projesi Haberi

Alfemo Lübnan projesi

Kuveyt mağazasının açılışını çok kısa bir süre önce görkemli bir törenle gerçekleştiren Turquality destekli marka; geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 6 katlı, 2000m2'lik yeni bir mağaza daha açtı. 


Kentin mobilya ticareti açısından kalbi olarak nitelendirilen Mkaless Caddesinde hizmete giren ALFEMO Konsept Mağazası'nın açılışına, Lübnan Eski Başbakanı Najib Mikati, Meclis Başkanı Mouhamed Raed, Belediye Başkanı Fouad Flayfel, Lübnan Savunma Bakanı, Vali Nassif Kaloush, Ticaret Odası Başkanı Tawfik Daboussi ve dini liderler ile birlikte ALFEMO Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu ile şirket üst düzey yönetim kadrosu katıldı. Açılışta Lübnan Büyükelçimiz İnan Özyıldız, Ticaret Müşavirimiz Emine Lekesiz ile Alfemo'nun Mısır ve Irak'taki partnerleri de bulundular. ALFEMO'nun Lübnan'daki partneri ise; ülkenin en köklü mobilyacılarından Ferri Ailesi.



ALFEMO Home Concept, Kids&Teens, ALFEMO Sleep Center ile bir evin...