03 / 05 / 2024

Alfemo yeni şubeler

Alfemo yeni şubeler

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olarak kapılarını dün 11’inci kez açan İSMOB’da bu yıl 650 milyon dolarlık iş hacmi oluşacağı tahmin ediliyor. Bu rakam geçen yıl 500 milyon dolardı.

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi 2021'nin sonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şubeler açmaya başladı. Al-götür konseptiyle hizmet verecek bu şubelerin, 2021 yılı sonuna kadar 25'e ulaşması hedefleniyor. Marka, yeni şubeler için franchising veriyor.

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Premar yeni gayrimenkul danışmanları arıyor!

Gayrimenkul sektörü kendi işini kurmak isteyen girişimcilere fırsat yaratıyor. Premar Genel Müdürü Hakan Eilkun, açılacak şubeler için yeni gayrimenkul danışmanlarının arandığını söyledi.

Pizzabulls Londra'da da şube açacak!

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Pizzabulls, şube sayısını 47’ye yükseltti. Yurtiçinde ve yurtdışında franchising sistemiyle yeni şubeler açacak. Yatırım bedeli 90 bin dolar...

İşte yeni şubeler açacak olan 3 firma!

Fastfood, döner, pastane, kafe, mobilya, ayakkabı, kozmetik, eğitim, oto bakım, spor... Bu yıl ön plana çıkacak alanlardaki iş fırsatlar neler? İşte şubeleşecek olan firmalar...

Paşa Döner Anadolu yakasında yeni şubeler açacak!

Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Önümüzdeki yıllarda İstanbul’da da Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz." dedi

Otoshops 2017'de yeni şubeler açacak!

ÖTV ve kur artışı araç alımlarında 2. ele talebi artırdı. Sektöre iddialı giriş yapan Otoshops da yatırım planlarını ve hedeflerini revize etti. 35 milyon ek yatırımı gündeme alan şirket, büyük şehirlere şube açmaya hazırlanıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni binaya taşınıyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde, ağır hasar gören ana binada görevlerine devam edemeyen şubeler, Söğütözü'ndeki yeni hizmet binasına taşınıyor.

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

Alfemo yeni şubeler Haberi

Alfemo yeni şubeler

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olarak kapılarını dün 11’inci kez açan İSMOB’da bu yıl 650 milyon dolarlık iş hacmi oluşacağı tahmin ediliyor. Bu rakam geçen yıl 500 milyon dolardı.


Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin ise en büyük mobilya fuarı olan olarak tanıtılan İstanbul Mobilya Fuarı'nın (İSMOB) 11'incisi dün başladı.


1 Şubat'a kadar sürecek fuarda bu yıl 650 milyon dolar iş hacmi oluşması bekleniyor. Bu rakam geçen yıl 500 milyon dolardı.


İhracat 3 milyar $'ı aşar


Fuarın açılışını yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sektörün 2013 yılında 2,8 milyar dolar ihracat yaptığını, henüz açıklanmayan 2014 yılı rakamlarının ise 3 milyar doları bulacağını ifade etti. Sektöre yönelik Ar-Ge desteklerinden yararlanmayı kolaylaştırdıklarını hatırlatan Şimşek, “Çalışan sayısının 50 olması şartı vardı. Biz bu rakamı 30’a indirdik" dedi.


Satışlardaki payı %25


Aynı törende...