17 / 05 / 2024

Alfemo yeni şubeleri

Alfemo yeni şubeleri

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

Alfemo, teknolojik mobilyalarla büyüyor!

Her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo, ürün portföyüne dahil ettiği "teknolojik mobilyalarla" da fark oluşturmaya başladı.

Alfemo İSaloni Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi!

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman,fuarda bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo Mısır'da 6 yeni mağazaya ulaşacak!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 3 mağazası bulunan mobilya şirketi Alfemo, 2015 yılı sonuna kadar açılacak.3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı.

Alfemo Mısır'da 3 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından ALFEMO, Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan 3 mağazası ile bir yıl gibi kısa sürede Mısır’ın en önemli mobilya markalarından biri oldu.

Alfemo'dan bahar aylarına özel kampanya!

Alfemo, Mart ayına özel yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. ''Alfemo Tarzında Yaşa '' sloganıyla lansmanı yapılan kampanyada tüketiciler, ilk ürünü ise yüzde 50 indirimle satın alabilecekler.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Alfemo Milano’dan 5 yeni anlaşmayla döndü!

Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

Alfemo yeni şubeleri Haberi

Alfemo yeni şubeleri

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo İhracat Müdürü Serkan Duman, "Lübnan’da mağazalaşmayı, yurtdışı büyüme stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz"...