27 / 04 / 2024

Algül Turizm iletişim

Algül Turizm iletişim

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Algül ve Yılmaz Algül ortaklığında kuruldu. 

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Algül ve Yılmaz Algül ortaklığında kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi Yahya Erdem tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri!

Toplam 1.681 daire ve 125 ticari birimden meydana gelen Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 21 katlı 7 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri....

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kaya Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Algül Turizm iletişim Haberi

Algül Turizm iletişim

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Algül ve Yılmaz Algül ortaklığında kuruldu. 

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTELİĞİ ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. -Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. -Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. -Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. -Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. -Hava araçları ile...