07 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu araçlarını satıyor mu

Ali Ağaoğlu araçlarını satıyor mu

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti!

Hamdı Akın ve Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti. Ağaoğlu'nun kur ve borsanın seyrine göre Mart 2018’de yayımlanacak Global Milyarderler Listesi’nde unvanını geri alması öngörülüyor.

Ali Ağaoğlu araçlarını satıyor mu Haberi

Ali Ağaoğlu araçlarını satıyor mu

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı. Ağaoğlu 300 bin lira ile 3.7 milyon lira arasında değişen fiyatlardaki otomobillerin satışı için İstanbul Avrupa yakasındaki bir galeriyi yetkilendirdi.

Özellikle son altı ayı aşkın bir süredir Ağaoğlu İnşaat yaşadığı mali sıkıntılarla sık sık gündeme geliyor. Sektörün genelinde yaşanan sorunu en fazla hisseden şirketlerin başında geldiği belirtilen Ağaoğlu İnşaat’ın patronu Ali Ağaoğlu’nu diğer müteahhitlerden ayıran belirgin bir yönü de lüks otomobilleri.

Diken’den Ali Yılmaz’ın haberine göre; Ali Ağaoğlu’nun, satışa çıkardığı otomobiller yüksek kilometreye sahip.

20 gün önce galeriye verilen otomobillerden henüz satılan olmadı.

Ali Ağaoğlu’nun satışa koyduğu otomobiller ve fiyatları şu şekilde:

2013 model Rolls Royce Fantom – 3 milyon 700 bin lira

2012 model Bentley Flysuper – 1 milyon lira

1975 model...