29 / 04 / 2024

ali ağaoğlu beşköy

ali ağaoğlu beşköy

Ali Ağaoğlu, Trabzon Beşköy beldesinde mobilya ustaları tarafından yapılan ve Laz Rover ismi verilen otomobile 3 milyon dolar verdi. Para, Beşköy Beldesi için kullanılacak.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Duygu Su Gürpınar, Ali Ağaoğlu'nun arabasını kullanıyor!

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, işe Ali Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Superleggera arabasıyla gidiyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'na suç duyurusu!

BBC'nin hazırladığı belgeselde konuk olan Ali Ağaoğlu’nun, kız arkadaşlarıyla ilgili kullandığı ifadeler için suç duyurusunda bulunuldu.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

ali ağaoğlu beşköy Haberi

ali ağaoğlu beşköy


Trabzon Beşköy beldesinde yaşayan mobilya ustaları Hasan Yazıcı ve Mustafa Kaya tarafından, eski motor ve şasisi üzerine ahşap kaporta yapılan otomobile, ustalar Laz Rover ismini vermişti. Otomobil tutkusu bilinen Ali Ağaoğlu, Laz Rover için 3 milyon dolar ödedi. Laz Rover'dan gelen 3 milyon dolar para, Beşköy beldesi için...