05 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu gözaltı

Ali Ağaoğlu gözaltı

İşadamı Ali Ağaoğlu 17 Aralık' ta Türkiye gündemine oturan siyaseti itibarsızlaştırma operasyonu kapsamında gözaltında kaldığı 3 günde 157 milyon dolar (330 milyon TL) kaybettiğini söyledi...

Ali Ağaoğlu, gözaltı sonrası ilk kez konuştu!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Ben abdestimden eminim. Yüz kızartacak yamuk yumuk bir işin içinde olmadım. Bu olayı medyatik biriyle duyurmak istediler. Ben de medyatik olmanın bedelini ödedim” dedi...

Hasan Rahvalı'dan Ağaoğlu açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı Ağaoğlu Hasan Rahvalı Ali Ağaoğlu’nun yürütülen bir soruşturma kapsamında adli makamlarca bilgisine başvurulduğunu ve sürecin tamamlandığını belirten bir açıklama yaptı...

Ağaoğlu arama tutanağını yayınladı!

Ali Ağaoğlu’ nun gözaltına alındığı yönündeki haberler doğrultusunda bir basın açıklaması yayınlandı. Haberler ile ilgili yapılan basın açıklamasını ve de tutulan tutanağı haberimizin içinde görebilirsiniz...

İstanbul'da dev gözaltı operasyonu!

Mali Şube ekipleri uzun süredir devam eden hazırlık çalışmalarının ardından İstanbul'da dev gözaltı operasyonu başlattı. Aralarında ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Ali Ağaoğlu gözaltında!

Aralarında ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve de Ebru Gündeş' in eşi Reza Zarrab' ında bulunduğu işadamları yolsuzluk ve de rüşvet operasyonu ismi ile gözaltına alındı...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu gözaltı Haberi

Ali Ağaoğlu gözaltı

Abdestinden şüphesinin olmadığını belirten Ağaoğlu, "Bundan sonra daha çok çalışacağım. Günde 6 saat uyuyorsam bunu dörde düşüreceğim" dedi. Gözaltı sürecinden hemen önce Yeniköy'deki arazisine otel yapılması için Araplar'la görüştüklerini söyleyen Ağaoğlu, şöyle konuştu: "Operasyonun olduğu gün için randevulaştık. Türkiye'nin en prestijli otellerinden biri için her türlü anlaşma yapılmıştı. İş sadece küçük detayların halledilmesi ve imza aşamasındaydı. Adamlar ne olduğunu anlamadılar, çok şaşırmışlar. Hatta gözaltına alınmadan bir gün önce arkadaşlarımla yeni bir anlaşma yapacağız diye yemek yedik, kutladık. Ortalık toz duman olunca, 157 milyon dolarlık yatırım uçtu gitti." 


'BİZİ TOST YAPTILAR' 

Türk ekonomisine darbe vurulduğunu söyleyen Ağaoğlu, "Bizi bu operasyonda tost yaptılar. Ama adalet ergeç tecelli edecektir. Kim haklı, kim haksız ortaya çıkacaktır. Gözaltına alınma şeklim yanlıştı. Beni çağırsalar giderdim. Bize onur...