11 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu hürriyet

Ali Ağaoğlu hürriyet

İşadamı Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ali Ağaoğlu, Hürriyet'ten köşe satın aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu ve küçük oğlu Ali Ege Bebek'te bir araya geldi!

34 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile Rus Sofie Larina arasında mekik dokuyan işadamı Ali Ağaoğlu’nun hızına yetişilmiyor. Ağaoğlu en küçük çocuğu Ali Ege ve Annesi Petek Ertüre ile buluştu..

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Ali Ağaoğlu Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı restore edecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Ağaoğlu yakın zamanda bir gazeteye verdiği demeçte yalıya kendisinin taşınacağını ifade etmişti.

Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'daki oteline mühür vuruldu!

Ali Ağaoğlu'nun Bursa Uludağ'da yer alan My Resort adlı oteli mühürlendi...

Ali Ağaoğlu, Maslak projesi için Fatih Ormanı kullanım hakkına sahip şirket aldı!

Sektörünün en çok konut üreten ve en popüler isimlerinden biri olan Ali Ağaoğlu, son dönemde faaliyet yürüttüğü sektörlerin sayısını artırsa da amiral gemisi konuttaki yatırımlarını son hızla devam ettiriyor

Ali Ağaoğlu, Çaba Derneği'nin sokak çocukları için oyununda sahneye çıkacak!

Çaba Derneği'nin sokak çocuklarının yararına sahneleyeceği 'Çaba Gala' adlı oyunda; Defne Samyeli 'İffet'e, Ayşegül Dinçkök 'Hürrem'e, Ali Ağaoğlu ise 'Emir' karakterine yeniden hayat verecek

Ali Ağaoğlu hürriyet Haberi

Ali Ağaoğlu hürriyet



TSK içindeki bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasının ardından şehir içindeki askeri kışlaların taşınacağı açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından İstanbul Levent'teki askeri alanın kendisine verilmesini isteyerek, karşılığında da her şehit ailesine bir ev verme vaadinde bulunan Ali Ağaoğlu tepkilerin odağı olmuştu.


Ağaoğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dı. Hakan dünkü köşe yazısında Ağaoğlu'nun kendisine gönderdiği bir mektubu yayımlayarak, "Ne zaman bir yeşil alan imkanı doğsa, oraya bir beton kondurmak zorunda mısın be hey Ali Ağaoğlu" demişti.


Ağaoğlu'nun Ahmet Hakan'ın bu sözlerine yanıtı ise bugüne kadar görülmemiş bir şekilde oldu. Ağaoğlu, Hürriyet gazetesine tam sayfa ilan verdi, kendi fotoğrafını tıpkı Hürriyet gazetesindeki köşe yazılarına uygun şekilde ilana yerleştirdi ve Ahmet Hakan'a gönderdiği mektubun tamamını yayınlattı.


Ahmet Hakan'a yönelik, "Anlaşılıyor ki...