03 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu karşı gazetesi

Ali Ağaoğlu karşı gazetesi

Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak 2014 tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. Açıklamalara ise Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan yalanlama geldi.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu doktor kontrolünde!

Ağaoğlu Şirketler'in patronu Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde halkla ilişkiler koordinatörü Rose Kar ile birlikte kameralara yansıdı. Ağaoğlu'nun doktor kontrolünden çıktığı öğrenildi.

Ali Ağaoğlu'dan oğlu Mert'e sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, oğlu Mert’e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.Hiçbir şeyden haberi olmayan Mert, hazırlanan bu sürpriz karşısında çok sevindi.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Ali Ağaoğlu Marmaris'taki adasına yatırım yapacak mı?

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çiftlik Adası'nın, 30 milyon dolara işadamı Ali Ağaoğlu tarafından satın alınmasının yankıları sürüyor. Turizmciler ve emlakçılar bu satışı olumlu karşılıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, "Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Başkanın şike sürecindeki dik duruşu bu operasyonun en büyük sebeplerinden biridir" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu karşı gazetesi Haberi

Ali Ağaoğlu karşı gazetesi

Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. ‘6800 liraya battık’ başlıklı haberde Ababey, “Son olarak Ağaoğlu’nun reklamını aldık. İlan bedeli 6800 liraydı. Twitter da bu olay büyüdü. 3 yazarımız istifa etti. Bundan dolayı okuyucular da koptular. Çöküşün nedeni bu oldu.


Ağaoğlu’ndan da o reklamın parasını alamadık” ifadelerine yer verildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu ise Karşı gazetesine olan 6 bin 800 TL tutarındaki ilan bedelini ödediklerini açıkladı. Ödeme dekontunun da paylaşıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Karşı gazetesine olan 6 bin 800 TL tutarındaki ilan bedelini ödemediği gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Karşı Gazetesi’nin gelirleri haciz yoluyla çalışanlarına temlik edildiği için ödemenin kendilerine değil, çalışanlarına geçtiği bilgisini...