01 / 05 / 2024

ali ağaoğlu sektör değerlendirmesi

ali ağaoğlu sektör değerlendirmesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Getirilen teşviklerin, vatandaşlık hakkı gibi düzenlemelerin gayrimenkul sektörüne ve ekonomimize çok olumlu katkısı oldu ve olacak'' dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan rant vergisi değerlendirmesi!

İnşaat sektörünün bir numaralı gündem maddesi rant vergisi uygulamasını eleştiren Ağaoğlu, "AK Parti'yi sandıkta yenemeyenler, ekonomiyi bozarak kurtulmak istiyor. Ekonomiyi durdurma çarkına su taşınıyor" dedi

Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez!

Ağaoğlu, 'Sokağa çıkayım benimle fotoğraf çektirmek isteyenlerden 50 dolar para alayım, zengin olurdum. Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez' dedi.İşte Ağaoğlu'nun o röportajı:

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu Bahçelievler'deki arazisini sattı!

Bu hafta gayrimenkul sektöründe gerçekleşen sessiz bir alışveriş kulisi yazacağız. Taraflardan biri Ali Ağaoğlu, diğeri ise Bahattin Demirbilek. Hikayeyi en başından yazalım.

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu Kuveytlilerden özür diledi!

BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde hayatına dair paylaşımlarda bulunan Ali Ağaoğlu program sırasında kullandığı sözler nedeniyle Kuveytlilerden özür diledi

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

ali ağaoğlu sektör değerlendirmesi Haberi

ali ağaoğlu sektör değerlendirmesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, gayrimenkul sektörüne ve yabancılara konut satışına yönelik getirilen düzenlemelerin Türk ekonomisine de olumlu katkısının olacağını belirterek, "Önümüzdeki dönemde bunların olumlu sonuçlarını alacağız. Yurt dışı ziyaretlerimizde yansımalarını görüyoruz." dedi.


Ağaoğlu, Uludağ'da düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Bir gazetecinin, "Geçen yıl burada 'Hayatımın hiçbir döneminde iş yapmak bu kadar zor olmadı' demiştiniz ve bürokrasiden şikayet etmiştiniz. Üzerinden 15 Temmuz süreci geçti. Bürokraside yoğun bir değişim oldu. Bugün de aynı şeyleri söylüyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Ağaoğlu, 50 senedir inşaat sektörünün içinde olduğunu hatırlattı.


Hayatında zor zamanlar geçirdiğini anlatan Ağaoğlu, ancak bir yıl öncesi dönemdeki bürokrasinin önüne çıkardığı zorlukları hiçbir zaman yaşamadığını aktardı.


Ağaoğlu, geçen yılki serzenişinin doğru olduğunun 15 Temmuz darbe girişimi sonrası daha iyi görüldüğünü...