04 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu yüzen saray

Ali Ağaoğlu yüzen saray

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon Euro'ya yeni tekne satın aldı!

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..

Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için hayata geçirdiği kampanya devam ediyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu: 50 ay sıfır faiz kampanyamız büyük ilgi gördü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu Kampanyası' nın oldukça ilgi gördüğünü belirtirken, konut almak isteyenleri satış ofislerine beklediklerini söyledi..

Ali Ağaoğlu: Maliyetler yükseldi konuta zam yolda!

EKONOMİ Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu. Ağaoğlu, konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu: Konutta fiyatlar yüzde 20 artacak!

360 ekranlarında yayınlanan 'Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut almayı düşünenlere tavsiyelerde bulundu. Ali Ağaoğlu konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu yüzen saray Haberi

Ali Ağaoğlu yüzen saray

TURMEPA'nın, denizlerimiz ve kıyılarımızdaki kirliliği önleme ve biyolojik çeşitliliğini koruma konusunda verdiği mücadeleye katkı sağlamak isteyen Ali Ağaoğlu'nun, kendisine de yeni bir yüzen saray satın aldığını öğrendim... 


MAYIS'TA TESLİM ALACAK 

Garajında 10 milyon liralık 14 'AGA' plakalı aracı olan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu; karada otomobil biriktirirken, denizde de tekne koleksiyonu yapıyor anlaşılan! Çünkü en son üç yıl önce 3.5 milyon Euro'ya, 22.5 metrelik bir tekne alan Ali Bey'in son aldığı yüzen sarayı, tam tamına altıncı teknesi olacakmış.


Ali Bey'in Mayıs ortasında teslim alacağı yeni cicisi, 47 metrelik boyuyla koleksiyonunun en uzun teknesi olacakmış. Ağaoğlu'nun 'AGA 6' adını vereceği konuşulan yeni teknesinin tam fiyatını öğrenemedim ama yurtdışında özel olarak imal edilen ve hiç yakıt ikmali yapmadan İstanbul'dan Amerika'ya gidebilecek özelliklere sahip...