03 / 05 / 2024

ali ağaoğlunun yaptırdığı okullar

ali ağaoğlunun yaptırdığı okullar

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ali Ağaoğlu'na dolu darbesi!

27 Temmuz'da yaşanan dolu felaketinde Ali Ağaoğlu'nun süper lüks otomobillerinin büyük hasar gördüğü ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu'na klip teklifi!

Ağaoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ilginç bir teklif geldi. Yeni single çıkaran genç şarkıcı Tolga Yakalı, Ağaoğlu'na ilk klibinde rol alması için teklif götürdü.

Ali Ağaoğlu'ndan kadın derneğine 20 bin TL!

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile referandum iddiasına giren Ali Ağaoğlu iddiayı kaybetmişti. Semercioğlu, Ağaoğlu'ndan iddiadan kazandığı takım elbise yerine kadın derneğine bağış yapmasını isteyince, Ağaoğlu da kadın derneği hesabına 20 bin lira yatırdı...

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

ali ağaoğlunun yaptırdığı okullar Haberi

ali ağaoğlunun yaptırdığı okullar

Mehmet Üstündağ kaleme aldığı yazısında, "Geçtiğimiz günlerde bir sohbet esnasında ilginç bir şey öğrendim. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 374 okul yaptırarak kırılması zor bir rekora imza atmış!" dedi.

Ağaoğlu'nun iş dünyasında en fazla okul yapan iş insanı olduğununun altını çizen Üstündağ;  "Sosyal yardımları genelde kimseye duyurmadan yapan iş dünyasının sevilen ismi Ali Ağaoğlu, bugüne kadar yaptırdığı okul, öğrenci yurdu ve cami gibi sosyal tesislerle gündeme gelmişti. Meğer iş dünyasında en fazla okul yaptıran isimlerin de başında geliyormuş." diye yazdı.

Ağaoğlu'nun "374 okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devretmiş" olduğunu söyleyen Üstündağ "Eğitim konusunda çok hassas olan Ali Ağaoğlu, bugüne kadar Türkiye’nin ihtiyaç duyulan bölgelerinde 374 okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devretmiş. Şimdiye kadar bunu hiç duymamış olduğuma da...