14 / 05 / 2024

Ali Alper Erol

Ali Alper Erol

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Ali Alper Erol, Aydın Yıldır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sancaktepe, Yenidoğan Yolu Barbaros Bulvarı'nda kuruldu

Kira sözleşmelerinde bilinmesi gereken çok gizli sırlar: Kiracılar ve ev sahipleri için hayati ipuçları!

Avukat Ali Alper Tüfekçi, kiracıların ve ev sahiplerinin bilinçli olmasının kira sürecini uyumlu hale getireceğini vurguluyor. İşte ayrıntılar...Hemen tıklayın...

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen, Erol Yürek ve Helvetia Finvest AG ortaklığında kuruldu.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Alişan, Cannes'dan ev alacak!

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Alişan Alpark Evleri'nden 1 milyon liraya ev aldı!

Alişan ve nişanlısı Eda Erol, 5. Levent'teki Alpark Evleri'nden 1 milyon liraya malikane satın aldı. Çift, evlerindeki iki terası birleştirerek daire yapacak.

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi, Ali Alper Kurtiş ve Mehmet Dülgeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir II.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu: Oyunculuk tekliflerine açığım!

Alper Kul ve Ali Kobanbay'ın kaleme aldığı 'Olur Olur un galası gerçekleşti. Filmi , izlemeye sanat ve medya dünyasından isimler akın etti. "Olur Olur" filmine konuk oyuncu olarak katılan Ali Ağaoğlu da geceye katılanlar arasındaydı.

Ali Ağaoğlu Olur Olur filminde konuk oyuncu oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Alper Kul’un yeni filmi “Olur Olur”a konuk oyuncu olarak katıldı. Ünlü işadamı, bu rol karşlığında 1 dolar aldı.

Esra Erol, 40 dönümlük araziye site kuracak!

Esra Erol, inşaat sektörüne el attı. Ünlü sunucu ile eşi Ali Özbir, birlikte aldıkları Kartal-Yakacık'taki 40 dönümlük araziye site yapacak. Çiftin, site inşaatı için İzmitli bir işadamı ile de ortaklık anlaşması imzaladığı öğrenildi...

Esra Erol inşaat işine giriyor!

İzdivaç programlarının ünlü ismi Esra Erol, inşaat sektörüne el attı. Ünlü sunucu ile eşi Ali Özbir, birlikte aldıkları Kartal-Yakacık’ taki 40 dönümlük araziye site yapacak...

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Ali Alper Erol, Aydın Yıldır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sancaktepe, Yenidoğan Yolu Barbaros Bulvarı'nda kuruldu

Yüksek mimar Erol Seviş vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesinden 1966 yılında mezun olan yaüksek mimar mühendis Erol Seviş yaşamını yitirdi. 17 Kasım 2011 tarihinde Bostancı Emin Ali Paşa Camisinde kılınacak öğle namazından sonra kaldırılacak

Ali Alper Erol Haberi

Ali Alper Erol

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Ali Alper Erol, Aydın Yıldır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak üçüncü kişilerce yapılacak kat karşılığı inşaat sözleşmelerine aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Sancaktepe, Yenidoğan Yolu Barbaros Bulvarı, No:32, B.1 Blok,...