12 / 05 / 2024

Ali Bayram

Ali Bayram

Filo34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Bayram tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Ali Ağaoğlu bayramı Bodrum'daki teknesinde kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu bayramı Bodrum'daki teknesinde kutladı...

Ali Ağaoğlu'dan helikopterli bayramlaşma!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu bayramın ilk günü aile ziyareti için helikopteriyle Marmaris’ten İstanbul’a seyahat etti.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar’la bayram tatiline çıkıyor!

Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Bebek’teydi.Bayramda sevgilisiyle tatile çıkacağını söyleyen işadamı, “Önce anneciğimin elini öpeceğiz, sonra tatile gideceğiz” dedi.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Bayram Ali Yılmaz, Afganistan'da önemli projelere imza attı!

17 Ağustos 1999 Marmara depreminde işini ve birikimlerini kaybeden Yalovalı mimar Bayram Ali Yılmaz 2002 yılında geldiği Afganistan'da kurduğu inşaat şirketiyle ülkenin en büyük şirketleri arasına girdi.

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aral İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayram İslamoğlu ve Ahmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Ali Bayram Haberi

Ali Bayram
Filo34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Bayram tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Filo34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını yapmak.  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...