29 / 04 / 2024

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.



Yatırımlarına devam eden Ali Şevval Grup, Yaka Meram’da bulunan Tayat Düğün Salonu’nu bünyesine kattı. İsmi Yaka Marina olarak hizmet vermeye devam edecek düğün salonunun tanıtım toplantısı yapılarak, Konya halkına geleneksel Konya pilavı ikram edildi.


Düğün salonunda değişikliğe gittiklerini ve yeni bir yüzle Konyalıların karşısına çıkacaklarını söyleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, “Yaka Marina’yı Ali Şevval Grup bünyesine kattıktan sonra çalışmalarımıza başladık. İlk etapta isimde, logoda, kurumsal renklerde ve iç mimari tasarımda yeniliğe gittik” dedi.


Organizasyonlarında Yaka Marina’yı tercih edecek misafirlerine daha kaliteli hizmet vermek istediklerini belirten Yılmaz, bunun için de çalışan ekibi yenilediklerini ve sayısını artırdıklarını aktardı.

Yılmaz, “Geleneksel pilavlar son dönemde salonlarda yapılmaya başlandı. Bu nedenle Konya’da ciddi anlamda eksiklik vardı. 500 ile bin kişi arasında değişen 4 farklı salonumuzda bu önemli boşluğu Yaka Marina ile dolduracağız” diye konuştu. 


Konya'nın Sesi 


Geri Dön