29 / 04 / 2024

Korkmaz Grup'tan Konya'ya yeni hazır beton tesisi!

Korkmaz Grup'tan Konya'ya yeni hazır beton tesisi!

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi



Korkmaz Group yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirketin Konya'dakı yem yatırımı hizmete girdi. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi kapasitesi ve çevreci' özelliğiyle dikkat çekiyor Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, 30 yıllık tecrübelerini bu tesiste topladıklarını belirtti Konya'ya kapasite bakımından en büyük ve en çevreci hazır beton tesisini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Korkmaz "işçi sağlığı ve güvenlisine büyük önem veriyoruz Hata kabul etmeyen bir ış kolunda faaliyet gösteriyoruz.Bu nedenle her yönüyle mükemmel bir tesis kurduk Bu yatırımımızla Konya da inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracağımıza yürekten inanıyor um* dedi. 


Tesiste 150 grobeton'dan C50'ye kadar ihtiyaç duyulan bütün beton özelliklerine cevap verebildiklerini anlatan Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, son teknoloji makinalar ile dünya standartlarına uygun olarak inşa edilen yem yatırımlarının tozdan ve gürültüden arındırıldığını ifade etti Sadece Konya merkezde değil, ilçelerde ve farklı illerde de yatırımlarının olduğunu söyleyen Korkmaz "Şehrimizi. Konya dışında da en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Başta turizm ve ulaşım olmak üzere farklı alanlardaki dev yatırımların betonlarını vererek, bu yatırımlara da imzamızı atıyoruz. Şu anda Konya merkezle birlikte Ladik. Sarayönü, Çumra. Hadim. Taşkent. Gazipaşa, Alanya ve Anamur'daki önemli projelere beton veriyoruz. Günümüzde hoton kalitesi çok ciddi şekilde arttı Biz de buna uyum sağlıyoruz* dedi. 


Açıklamasına 'Beton hortumun ucundan çıktıktan sonra geri dönuşu yoktur Bu sektör hata kabul etmez, sıfır hata ister' şeklinde devam eden Gulvezir Korkmaz, firma olarak bu bilinçte haıeket ettiklerini, iş disiplini, sağlığı ve güvenliğinden asla taviz vermeyerek, müşterilerine kaliteli hizmet sunduklnrın; kaydetti Korkmaz, dev yatırımlarla yeni istihdam alanları oluşturarak. Konya'ya ve ülkeye katma değer oluşturduklarını da sözlerine ekledi. 


Şirketin Konya dışındaki tesisinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sıtkı Koıkmaz da. çalışmaları hakkında bilgi verdi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki havaalanının ikinci etap inşaatında beton işim üstlendiklerini hatırlatan Korkmaz, şirket olarak kapasitesi her geçen gün daha da artan böyle önemli bir yatırımın ikinci etabının inşaatında aktı! rol oynamanın gururunu yaşadıklarını kaydetti. 


Diğer taraftan Akdeniz Bölgesi'nde yeni yükselen dev turisttik tesislerin inşaatına 'hazır beton' olarak katkı sağladıklarını ifade eden Korkmaz 'Biri Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 900 odalı, diğer ise Alanya-Mahmutlar'da 412 oda kapasiteli olmak üzere iki otelin inşaatına hazır beton veriyoruz Her iki proje de tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ve en gözde tesisleri arasında yer alacak. Bir Konya firması olarak da bu tesislerin yükselmesinde çalışanlarımızla birlikte emeğimiz olduğu için ayrıca mutluyuz. Başarıya ış disiplini, kaliteli hizmet ve iyi takım oyunuyla ulaşıyoruz. Tüm kademelerde görev yapan arkadaşlarımızla lyı bir ekip ruhuyla çalışıyoruz. Bu vesileyle projelerimizde ve tesislerimizde yor ev yapan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum Birlikte, daha birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz" dedi 


Yeni Konya


Geri Dön