15 / 05 / 2024

Korkmaz Grup projeleri

Korkmaz Grup projeleri

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Korkmaz tarafından kuruldu.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Korkmaz Grup projeleri Haberi

Korkmaz Grup projeleri

Korkmaz Group yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirketin Konya'dakı yem yatırımı hizmete girdi. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi kapasitesi ve çevreci' özelliğiyle dikkat çekiyor Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, 30 yıllık tecrübelerini bu tesiste topladıklarını belirtti Konya'ya kapasite bakımından en büyük ve en çevreci hazır beton tesisini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Korkmaz "işçi sağlığı ve güvenlisine büyük önem veriyoruz Hata kabul etmeyen bir ış kolunda faaliyet gösteriyoruz.Bu nedenle her yönüyle mükemmel bir tesis kurduk Bu yatırımımızla Konya da inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracağımıza yürekten inanıyor um* dedi. 


Tesiste 150 grobeton'dan C50'ye kadar ihtiyaç duyulan bütün beton özelliklerine cevap verebildiklerini anlatan Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, son teknoloji makinalar ile dünya standartlarına uygun...