15 / 05 / 2024

Korkmaz Grup beton tesisi

Korkmaz Grup beton tesisi

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Korkmaz tarafından kuruldu.

Kar Grup, İSO 2. 500 sıralamasında 277’nci sırada!

Kar Grup, dev yatırımlarının karşılığını almaya başladı. KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. olarak, 2018 yılında sergilediği başarılı büyüme performansıyla “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- 2018” sıralamasında 277’inci sırada yer aldı...

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Korkmaz ve Arif Ceylan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

İnci Grup ve Sanko Holding Fildişi'nde beton fabrikası kurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Vattara ile İnci Grup ve Sanko Holding tarafından yeni kurulan beton fabrikasının açılış törenine katıldı.

Başiskele’de üç köy beton yolla bağlandı!

Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı.

Bahçeşehir Göleti'nin ihalesini Atmaca Grup kazandı!

Bahçeşehir göletini iki katına çıkarmak için kaynak arayan Başakşehir Belediyesi’nin çıktığı ihaleyi kazanan Atmaca Grup göletin girişini beton yapılarla kapatacak.

Körfez grup köy yolu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. 6 kilometre uzunluğunda beton yol yapılacak.

Korkmaz Grup beton tesisi Haberi

Korkmaz Grup beton tesisi

Korkmaz Group yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirketin Konya'dakı yem yatırımı hizmete girdi. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi kapasitesi ve çevreci' özelliğiyle dikkat çekiyor Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, 30 yıllık tecrübelerini bu tesiste topladıklarını belirtti Konya'ya kapasite bakımından en büyük ve en çevreci hazır beton tesisini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Korkmaz "işçi sağlığı ve güvenlisine büyük önem veriyoruz Hata kabul etmeyen bir ış kolunda faaliyet gösteriyoruz.Bu nedenle her yönüyle mükemmel bir tesis kurduk Bu yatırımımızla Konya da inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracağımıza yürekten inanıyor um* dedi. 


Tesiste 150 grobeton'dan C50'ye kadar ihtiyaç duyulan bütün beton özelliklerine cevap verebildiklerini anlatan Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, son teknoloji makinalar ile dünya standartlarına uygun...