15 / 05 / 2024

konya korkmaz grup hazır beton tesisi

konya korkmaz grup hazır beton tesisi

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün Konya'daki arazisine ticari proje!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup ile mülkiyeti Adese Gayrimenkul'e ait olan Konya'daki 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje 34 adet ticari üniteden oluşacak.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egekor Grup Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Korkmaz tarafından kuruldu.

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

Konya Ilgın’da grup yollarına 7.7 milyon TL'lik yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın İlçesi’nde 6 mahalleyi birbirine ve ilçe merkezine bağlayan toplam 40 kilometre uzunluğundaki mahalle yollarında standardı yükseltti.

konya korkmaz grup hazır beton tesisi Haberi

konya korkmaz grup hazır beton tesisi

Korkmaz Group yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirketin Konya'dakı yem yatırımı hizmete girdi. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi kapasitesi ve çevreci' özelliğiyle dikkat çekiyor Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, 30 yıllık tecrübelerini bu tesiste topladıklarını belirtti Konya'ya kapasite bakımından en büyük ve en çevreci hazır beton tesisini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Korkmaz "işçi sağlığı ve güvenlisine büyük önem veriyoruz Hata kabul etmeyen bir ış kolunda faaliyet gösteriyoruz.Bu nedenle her yönüyle mükemmel bir tesis kurduk Bu yatırımımızla Konya da inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracağımıza yürekten inanıyor um* dedi. 


Tesiste 150 grobeton'dan C50'ye kadar ihtiyaç duyulan bütün beton özelliklerine cevap verebildiklerini anlatan Korkmaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, son teknoloji makinalar ile dünya standartlarına uygun...