28 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Firma: Aydın Yatırım Grup

Proje: Koru İnventum

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.



Aydın Yatırım Grup, tarafından Konya'da hayata geçirilen Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı. 

Proje, yeşil alanın içine; yatay mimari özelliğiyle inşa edilen bir yaşam alanını kapsıyor. Toplamda 200 bin metrekare alan üzerine kurulan bu proje, 900 konut, otel, ticari mağazalar, tenis kort alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, beach voleybol sahası, kaykay parkı, kids club, yaşam ve eğlence merkezi ile doğayla bütünleşen koru alanlarına ev sahipliği yapacak.

Modern yaşamın ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan projede, 5+1, 4+1 ve 3+1 konut tipleriyle farklı ihtiyaçlara uygun seçenekler bulunuyor.

TÜRKİYE'NİN İLK YAŞAM ALANI PROJESİ!

Konutların yanı sıra, otel, ticari mağazalar ve sosyal olanaklar, konforlu yaşamın kapılarını aralayacak. Doğayla iç içe koru alanlarıyla da dikkat çeken Koru Inventum, yeşilin dinginliğinin yansıtılacağı özel mekânlar sunacak.

Yatay mimari tasarımıyla öne çıkan ve zengin yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Koru İnventum, ticari üniteler, sosyal yaşam alanları ve otel konseptiyle lokasyona büyük değer katacak. Geleneksel dikey yapılardan farklı olarak yatay mimari tasarımı, projeye benzersiz estetik ve işlevsellik kazandırıyor.

900 konutluk projesiyle Aydın Yatırım Grup, şirketin inşaat sektöründeki başarılı geçmişini ve yenilikçi yaklaşımlarını bir kez daha kanıtlama hedefi güdüyor.

Proje içerisinde yer alan ticari üniteler, işletmelere yeni iş fırsatları sunmayı ve yerel ekonomiyi canlandırmayı amaçlıyor. Ayrıca, projenin içinde bulunan otel; iş seyahati yapan kişilere modern ve konforlu konaklama imkânı
sunarak, Konya'yı iş dünyasının da dikkat çektiği bir merkez haline getirmeyi amaçlıyor.

Türkiye nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

KORU İNVENTUM SOSYAL ALANLAR NELER?

Farklı konut seçenekleri, ticari üniteler, sosyal yaşam ve eğlence alanları ile prestijli yaşam sunan proje; modern tasarımı, dikkat çeken yatay mimarisi ve yeşil alanlarıyla göz dolduruyor.

İnventum tennis Club, sporseverlere tenis oynamak ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için fırsat sunarken
proje içinde yer alan Inventum Life Club ise modern fitness merkezi, spor salonları, grup egzersizleri, yoga ve pilates stüdyoları, sauna ve buhar odaları gibi imkânlar da sağlıyor.

Günlük ihtiyaçların karşılanması için alışveriş merkezi konseptinde tasarlanan ticari mağazalarda marketler, restoranlar, kafeler ve diğer perakende işletmeler yer alıyor. Koru Inventum'un kreş ve kids club hizmetleri, ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri, keyifli ve eğitici bir ortam sağlıyor.

Koru Inventum projesi, sakinlerine sadece konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda aktif ve eğlenceli bir yaşam tarzını desteklemek amacıyla bir dizi etkinlik alanı da sunuyor. Bunların yanı sıra projede yer alan kaykay pisti de adrenalin tutkunları için özel bir mekân olacak.

Türkiye nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!
KORU İNVENTUM NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ 

Proje; Konya Hava Limanı, Otogar ve eğitim komplekslerine olan yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Projenin bu özelliği, sakinlere ulaşım kolaylığı sağlarken, aynı zamanda eğitim olanaklarına da yakın bir konumda olma avantajı sunuyor. Koru İnventum, havalimanına olan yakınlığı ve sanayi kentinin kalbinde konumlanmasıyla, şehrin gelişimine ve geleceğine uygun yatırım fırsatı da sunuyor.

SEKTÖRE YÖN VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Aydın Yatırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihad Aydın, Koru Inventum projesi ile inşaat sektöründeki öncü konum ve başarının daha da güçlendirileceğini söyledi.

Aydın, ilerleyen süreçte yenilikçi ve prestijli projelere imza atarak, sektöre yön vermeye devam edeceklerini belirtti.

Proje hakkında bilgi veren Aydın, “Ticari üniteler, işletmelere yeni iş fırsatları sunmakta ve yerel ekonomiyi canlandırmaktadır. Ayrıca, projenin içinde bulunan otel, iş seyahati yapan kişilere modern ve konforlu bir konaklama imkânı sunarak Konya'yı, iş dünyasının dikkatini çeken bir merkez haline getirecektir. Bu durum, şehrimizin ekonomik potansiyelini yükselterek bölgenin ticari cazibesini artıracaktır” dedi.

WEB: https://www.inventumtr.com/

TEL:444 81 30

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön