29 / 04 / 2024

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.



Konya’da lüks konut projeleriyle adını duyuran Görgülü Grup’un yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Görgülü, kısa süre içinde Antalya’da da tercih edilen markalar arasında yerlerini almak istediklerini söyledi.


Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, 35 yıllık mesleki tecrübelerini aktardı ve inşaat sektörünün durumu SABAH'a değerlendirdi. Görgülü Grup, kendi yaptığı binalarla geleceğin yaşam alanlarını oluşturmak üzere yola çıktı. Kurulduğu günden bu yana sektöründe birçok projeye imza atan firma, ürettiği konutlarda kaliteli malzeme kullanma prensibinden hiçbir zaman ödün vermedi. Müşteri memnuniyetini en önemli ticari sermaye olarak kabul eden grup, memnun edici satıcı-alıcı ilişkisiyle sektörde ön plana çıktı.


GÜVENİLİR ADIMLARLA BÜYÜME

Görgülü Grup'un bugüne kadar gerçekleştirdiği taahhütlerinin tamamını öz sermayesiyle gerçekleştirdiğini ve hızlı büyümek yerine yavaş ama güvenilir adımlarla büyüme prensibini benimsediğini belirten Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, inşaat sektörünün durumunu bilmeden gözü kapalı sektörüne giren firmaların zor durumda kaldığının altını çizdi. Bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerde doğru yatırım planlaması ve doğru lokasyon tercihini her zaman önemsediklerini anlatan Görgülü, "Bu da kısa vadede tercih edilen marka olmasını sağlamıştır. Dünya'nın marka şehirlerinden Antalya'da Görgülü Grup olarak var olma isteğimiz bu yatırımımızın her aşamasında ayrı bir özen ve titizlik göstermemize vesile oldu. Ve bu itina kısa bir süre içerisinde Antalya'da da tercih edilen markalar arasında yerimizi almamızı sağladı. Her geçen gün marka değerimizi artıracak projelere imzamızı atacağız. Kısaca yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi. Görgülü, kendi öz sermaye gücüne dayanarak en kaliteli malzemeyi kullandıklarını ve en iyi işçilikle ürettikleri konutları alıcısına en uygun fiyatla ulaştırdıklarını anlattı. Görgürül, "Bunu yaparken hedefi ticaret yaptığı tedarikçileri ve müşterisi olan konut alıcıları ile kısa süreli bir ticaret değil, karşılıklı güven ilişkisine dayanan uzun soluklu bir ticaret ve bu ticaretle gelişen dostluk bağı kurmaktır" diye konuştu. 


YATIRIMCILARA TAVSİYELER

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, konuta yatırım planlayan kişilere de tavsiyelerde bulundu. Görgülü, "Yatırım amaçlı konut satın alanlar, bu süreçte bir müddet daha faizlerin düşmesini bekleyebilir. Oturmak için konut almak isteyenlerin talebi devam edecektir. Belki daha küçük metrekareli bir konutu tercih etmek durumunda kalacaklar, belki de farklı lokasyonda daha uygun fiyatlı bir konuta yöneleceklerdir. Kira insanlar için yüksek bir gider. Özellikle kira öder gibi uygun vade ve faizlerle kredi alabildikleri takdirde konut taleplerini artırıyorlar. Tüketiciler konut tercihini genelde sıfır daireden yana kullanıyor. Bu da yatırımların değerini artıran bir unsur. Dolayısıyla tüm bu faktörler ortaya çıktığında konut almayı düşünenler faiz oranlarının artmasıyla konut alım kararını erteliyor" dedi.


'ÜLKE DİNAMİZMİNİ ETKİLEYEN SEKTÖR'

Görgülü, "İnşaat, ülke dinamizmini bire bir etkileyen, şehirlerin ticaret hacmine her daim canlılık getirmiş durumda. Yüzlerce iş kolunu içinde barındıran, ülkelerin ekonomilerini yönlendiren çok geniş kapsamlı bir sektördür. Onun için sektör içinde her koşulda yaşamınızı idame ettirebilirsiniz. Ayrıca ben mesleğimi ve yaptığım işi seviyorum. Geçmişten de almış olduğumuz tecrübe sayesinde bizler Görgülü Grup olarak biliyoruz ki bilgi ve tecrübenin yanı sıra konut sektöründe ki değişimi de yakından takip etmek durumundayız. Görgülü Grup teknolojiyi ürettiği konutlarda kullanarak, gelişmelere açık olarak kadrosunun sürekli kendini yenilemesine ve ilerlemesine yönelik destek vererek sektörünün öncü ve vazgeçilmez firmalarından biri olmak için çalışmaktadır. Konya'da Görgülü markası tercih sebebidir, kısa vadede bu güveni Antalya'da da sağlayacağımız inancındayım" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön