15 / 05 / 2024

Konya Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu yenilendi!

Konya Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu yenilendi!

Farklı mimarisiyle dikkatleri çeken Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nın lansman toplantısı yapıldı. Bayram Ali Yılmaz, “Konyalılar'ı nezih bir mekanda ağırlayacağız” dedi



Yeni yüzü ve ekibi, değişen hizmet anlayışı ile sektöre gemi şeklindeki farklı mimari yapısı ile giriş yapan eski ismiyle Tayat, yeni ismiyle Yaka Marina dualarla hizmete açıldı. Yaka Caddesi'nde gemi mimarisi ile dikkatleri üzerine toplayan Yaka Marina'nın açılışına yoğun katılım oldu. Açılış programında konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, açılan mekanın hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.


HİZMET KALİTESİ HIZLA ARTTI


Yaka Marina'nın lansman toplantısında yenilikler ve düzenlemeler ile ilgili davetlilere bilgiler veren Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ise, “Yeni yüzü ve değişen hizmet kalitesi ile organizasyonlarda  memnuniyet esası ile hizmet verecek. Ali Şevval Grup olarak yatırımlara tüm hızımızla devam ediyoruz. Farklı sektörlerde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve satın almalarla güçlü bir büyüme performansı gösteriyoruz. Yaptığımız her işte önceliğimiz  müşteri memnunuyeti ve kaliteli hizmeti anlayışı. Çalışmalarımızı, bugün hizmet sektörünün en önemli yapı taşı olan düğün ve toplantıların yapıldığı salon sektörü ile taçlandırmış oluyoruz. Yaka Marina ile misafirlerimizin düğün, nişan, VIP toplantılar, yemekli iş toplantıları gibi birçok organizasyonuna ev sahipliği yapacağız” dedi.


YENİ VİZYONUMUZLA HİZMETTEYİZ


Konya’nın en farklı mekan tasarımına sahip olan Yaka Marina’yı Ali Şevval Grup bünyesine dahil etmekle birlikte, hızla yenileme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yılmaz, “Ancak düğün sezonunun yaklaşması ve rezervasyonların yoğunluğu nedeniyle ilk etapta sınırlı bir yenilenmeye gittik. İkinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından bambaşka bir 'Yaka Marina' ile karşınızda olacağız. İlk etapta isimde, logoda, kurumsal renklerde ve iç mimari tasarımda yeniliğe gittik. Çalışmalarımız bunlarla sınırlı kalmadı. Organizasyonlarında Yaka Marina’yı tercih edecek olan misafirlerimize kusursuz bir hizmet vermek için personelimizi yeniledik ve personel sayımızı artırdık. Kısacası hizmet kalitemizi ve lezzet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak için ne gerekiyorsa onu yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAĞIZ


Konya'da hizmet sektöründe yapılan yatırımlara rağmen boşluk olduğununda altını çizen Yılmaz, konuşmasını şu ifadeler ile sonlandırdı: “Biz, Yaka Marina ile Konya’da önemli bir boşluğu dolduracağız. 500 ila 1000 kişi arasında değişen 4 farklı salonumuzda misafirlerimizin tüm organizasyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirmek için biz hazırız. Yaka Marina yeni vizyonu ile misafirlerini bekliyor.” Açılış programının ardından misafirlere geleneksel Konya pilavı ikramında bulunuldu.



Merhaba


Geri Dön