25 / 07 / 2024

Yaka Marina Düğün Salonu

Yaka Marina Düğün Salonu

Farklı mimarisiyle dikkatleri çeken Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nın lansman toplantısı yapıldı. Bayram Ali Yılmaz, “Konyalılar'ı nezih bir mekanda ağırlayacağız” dedi

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

Salgın döneminde kırsal yaşamı tercih edenler şehre dönüş trendinde!

Koronavirüs salgını sırasında büyük kentlerden küçük yerleşim birimlerine göç eden beyaz yaka çalışanlar geri dönüyor. Fakat şehir hayatına geri dönmek isteyen ABD’li beyaz yakalılar, birçok ülkedekine benzer bir şekilde yeni bir şokla karşılaşıyor: Konut fiyatları...

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Kentsel dönüşümde bir ilk!

İzmir Karşıyaka'da devam eden kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı, Cemil Tugay, çalışmalarda bir ilke imza atıldığını söyledi.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Kentsel dönüşümde uzlaşı şart!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka için hayata geçirelecek kentsel dönüşümde uzlaşı için çağrıda bulundu. 

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 4. kentsel dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu.  20 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 167 milyon 528 bin 903 TL olarak belirlendi.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Yaka Marina Düğün Salonu Haberi

Yaka Marina Düğün Salonu

Yeni yüzü ve ekibi, değişen hizmet anlayışı ile sektöre gemi şeklindeki farklı mimari yapısı ile giriş yapan eski ismiyle Tayat, yeni ismiyle Yaka Marina dualarla hizmete açıldı. Yaka Caddesi'nde gemi mimarisi ile dikkatleri üzerine toplayan Yaka Marina'nın açılışına yoğun katılım oldu. Açılış programında konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, açılan mekanın hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.


HİZMET KALİTESİ HIZLA ARTTI


Yaka Marina'nın lansman toplantısında yenilikler ve düzenlemeler ile ilgili davetlilere bilgiler veren Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ise, “Yeni yüzü ve değişen hizmet kalitesi ile organizasyonlarda  memnuniyet esası ile hizmet verecek. Ali Şevval Grup olarak yatırımlara tüm hızımızla devam ediyoruz. Farklı sektörlerde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve satın almalarla güçlü bir büyüme performansı gösteriyoruz. Yaptığımız her...