14 / 05 / 2024

konya yaka marina düğün salonu

konya yaka marina düğün salonu

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Konya Meram'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya 7. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İli Meram İlçesi Yaka Mahallesi, 17695 ada, 10 parsel numaralı, 3 bin 24 metrekarelik yüzölçümlü arsayı 14 milyon 336 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Konya Meram'da 5 milyon TL'ye satılık gayrimemkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Yaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İmar planında Akaryakıt İstasyonu Ticaret ve LPG Tesisi olarak belirlenen gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Konya Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu yenilendi!

Farklı mimarisiyle dikkatleri çeken Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nın lansman toplantısı yapıldı. Bayram Ali Yılmaz, “Konyalılar'ı nezih bir mekanda ağırlayacağız” dedi

Can İnşaat, Yaka Konutları'nı hayata geçirecek!

Yaptığı projeler İle tercih edilen firma olmayı başaranlardan Konya Meram bölgesinde söz sahibi olan Can İnşaat Meram Yaka'da yapımına başladıkları Yaka Konutları ile de adından söz ettirecek.

Can Yaka Konutları teslim tarihi!

Toplam 53 adet daireden meydana gelen Can Yaka Konutları projesi Konya'da yükseliyor. Can Yaka Konutları teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

Konya Cihanbeyli Kent Park ihalesi Mayıs'ta!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Kent Park projesinin en yakın zamanda Karşıyaka Mahallesi Gölet mevkiinde hayata geçeceği belirtildi.

Can Yaka Konutları fiyat bilgisi!

Can Yaka Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Konya İl' inde yükseliyor. İşte Can Yaka Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor...

konya yaka marina düğün salonu Haberi

konya yaka marina düğün salonu

Yatırımlarına devam eden Ali Şevval Grup, Yaka Meram’da bulunan Tayat Düğün Salonu’nu bünyesine kattı. İsmi Yaka Marina olarak hizmet vermeye devam edecek düğün salonunun tanıtım toplantısı yapılarak, Konya halkına geleneksel Konya pilavı ikram edildi.


Düğün salonunda değişikliğe gittiklerini ve yeni bir yüzle Konyalıların karşısına çıkacaklarını söyleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, “Yaka Marina’yı Ali Şevval Grup bünyesine kattıktan sonra çalışmalarımıza başladık. İlk etapta isimde, logoda, kurumsal renklerde ve iç mimari tasarımda yeniliğe gittik” dedi.


Organizasyonlarında Yaka Marina’yı tercih edecek misafirlerine daha kaliteli hizmet vermek istediklerini belirten Yılmaz, bunun için de çalışan ekibi yenilediklerini ve sayısını artırdıklarını aktardı.

Yılmaz, “Geleneksel pilavlar son dönemde salonlarda yapılmaya başlandı. Bu nedenle Konya’da ciddi anlamda eksiklik vardı. 500 ile bin kişi arasında değişen...