27 / 04 / 2024

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.



Margaçlar inşaat, dostlarını ve iş dünyasından davetlileri ve müşterilerini iftar programında ağırladı. Bultara Mahallesi'nde 21 Marina Park Villalarında verilen ve katılımın oldukça yüksek olduğu iftar yemeğinde Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Berber, davete icabet eden konuklarını "hoş geldiniz" diyerek karşılayarak tek tek ilgilendi. İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan Margaçlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Berber, Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çekerek "Öncelikle hepinize bizi kırmayarak davetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor ve hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz. Ramazan birliktelik içinde yaşayabilmektir. Ramazan insanı, doğayı ve hayatı sevebilmektir. Cenabı Hak inşallah hepimizi bu saymış olduğum unsurlar içerisinde yaşamayı nasip etsin. Gelecekte hep birlikte güzel günlere ulaşabilmeyi nasip etsin" dedi. 


"MARİNA PARK VİLLALARI SELÇUKLU'YA PRESTİJ KATACAK" 

Buhara Mahallesi'nde yapılan Marina Park Villalarıyla ilgili Rasyonel Haber'e özel açıklama yapan Margaçlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Berber, Selçuklu Bölgesi'nde 21 Marina Park Villaları ile inşaat sektöründe iddialı olmak istediklerini belirterek "Margaçlar inşaat olarak hedefimiz 2015'in Kasım ya da Aralık ayında Marina Park Villalarının yapımını tamamlamak ve vatandaşlarımıza tüm dairelerin anahtarlarını teslim etmektir. Konya'da tek ve büyük projemizin içinde yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, fitnes salonları, kafeterya, internet bağlantısı ve daha birçok imkânı sağlıyor. 20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz. Margaçlar inşaat, kendisine misyon olarak insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi hedeflemiş bir inşaat firmasıdır. Genç ve dinamik çalışanlarımız ile bir yapısıyla, heyecanını sürekli yenileyen estetik ve sağlamlık ilkesiyle yaşam alanlarını siz müstakbel müşterilerine sunmayı hedefleyen sektörün önde gelen firmalarından biridir" şeklinde konuştu. 


Rasyonel Haber



Geri Dön