02 / 05 / 2024

Ali Çelik

Ali Çelik

Alanya Kaymakamlığı, Yeni Alanya’nın gündeme taşıdığı Mahmutlar AVM inşaatıyla ilgili inceleme başlattı.

Kayra Gayrimenkul Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayra Gayrimenkul Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Sami Yıldırım, Murat Acar, Ali Çelik tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Almer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Almer Yapı Anonim Şirketi, Ali Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Kadıköy, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak, A Blok'ta kuruldu.

Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Çelik Kardeşler Su Tesisleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi Ali Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Aralık'ta kuruldu

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Botter Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Botter Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Erdem Uslaş ve Ali Çelik ortaklığında kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Hacı Ali Çelik tarafından kuruldu.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  Ali Çelik tarafından kuruldu.

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Çelik tarafından kuruldu.

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şenkal tarafından kuruldu.

Ali Çelik Haberi

Ali Çelik

İKİ yıl önce 31 kişinin gözaltına alınması ve dönemin Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik'in de aralarında bulunduğu 17 kişinin tutuklanmasına neden olan şaibeli Mahmutlar AVM ihalesinin ardından AVM inşaatının hortlamasının, bu belediye arsası yanında parselleri bulunan çok sayıda vatandaşı da mağdur ettiği iddia edildi. AVM Projesi'nde otopark olarak gözüken bölgedeki parsellerin kendilerine ait olduğunu iddia eden vatandaşların, Alanya Kaymakamlığı'na "Parsellerimiz gasp edildi" gerekçesiyle şikayette bulundukları öğrenildi. Yoğun şikayet nedeniyle harekete geçen Alanya Kaymakamlığı ise Mahmutlar AVM inşaatıyla ilgili inceleme başlattı. Alanya Kadastro Müdürlüğü ve Alanya Milli Emlak Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin önceki gün bölgede inceleme ve ölçüm yaptıkları öğrenildi. Bazı parsel sahiplerinin de, dava açmaya hazırlandıkları bildirildi. 



Yeni Alanya...