11 / 05 / 2024

Ali Cemal Genç

Ali Cemal Genç

GC Cephe Kaplama Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ölmez, Ali Cemal Genç, Nurettin Aktaş, Özgür Tokatlı, Merve Suoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Hacı Ali Saral vefat etti!

Saral İnşaat ortaklarından merhum Hacı Cemal Saral'ın kardeşi Hacı Ali Saral hayatını kaybetti.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çuhadar tarafından kuruldu.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yavuz, Ali Yavuz ve Ersin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

Ali Ağaoğlu'na klip teklifi!

Ağaoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ilginç bir teklif geldi. Yeni single çıkaran genç şarkıcı Tolga Yakalı, Ağaoğlu'na ilk klibinde rol alması için teklif götürdü.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisinden ayrılık iddiasına yanıt!

Ağaoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın ayrıldığı iddiaları gündeme gelmiş. Gülpınar, iddialara fotoğrafla cevap verdi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Ali Cemal Genç Haberi

Ali Cemal Genç

GC Cephe Kaplama Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ölmez, Ali Cemal Genç, Nurettin Aktaş, Özgür Tokatlı, Merve Suoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


GC Cephe Kaplama Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi vb.) (halı, taban muşambası ve kağıt kaplama hariç) 


GC Cephe Kaplama Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yalı Mahallesi, Turgutpaşa Caddesi, Orbay Sokak,...