16 / 05 / 2024

Ali Demir Akel

Ali Demir Akel

Kontrol Ünyon Gözetme Turizm İnşaat ve Tarım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi, Ali Demir Akel Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Sarıyer'de açıldı.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şenkal tarafından kuruldu.

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Palta tarafından kuruldu.

Beton ve demir kötü kullanıldığında yıkım getiriyor!

Doç. Dr. Ali Demir depremde binaların yıkılma sebebini anlattı. İzmir depreminde 20-30 yıllık binalar çöktü... 500-600 yıllık yapıların sağlamlığına işaret eden Demir, “Geçmişte kar amacı yoktu. Şimdi kat sayısı fazlalığına bakılıyor” dedi.

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karacabeyli tarafından kuruldu.

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

ADMR Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADMR Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli Ali Demir ve Bülent Demir tarafından kuruldu.

Taşdemir Global Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Taşdemir Global Maden Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli Ali Ekber Taşdemir tarafından kuruldu.

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tavşan tarafından kuruldu. 

Ali Demir Akel Haberi

Ali Demir Akel

Kontrol Ünyon Gözetme Turizm İnşaat ve Tarım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi, Ali Demir Akel Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Sarıyer'de açıldı.


Kontrol Ünyon Gözetme Turizm İnşaat ve Tarım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi adres; Sarıyer, Rumelihisarı Mahallesi, Fenerlitürbe Sokak,...