08 / 05 / 2024

Ali Ege parti

Ali Ege parti

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

Ali Öztunç'tan deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Öztunç, "Biz CHP olarak deprem gerçeğini unutmuyoruz ve unutturmak istemiyoruz" dedi ve deprem çalışmalarına ilişkin konuştu.

Ali Öztunç: Tüm şehirlerdeki binaların yapı stoku çıkarılmalı! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, parti heyetiyle birlikte Elazığ'da bir dizi incelemelerde bulundu. Öztunç burada depreme yönelik yapılan çalışmalar hakkında önerilerde bulundu. 

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Ali Ege parti Haberi

Ali Ege parti

Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre’nün küçük oğlu Ali Ege’nin 6. Yaş gününü Levent’de bulunan Party Kids’de kutladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Power Rangers temalı doğum günü kutlamasıyla düzenlenen bu özel doğum günü partisine Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katılım gösterdi.

Kutlamada Elif İnci Aras, Arzu Kunt, Eda Güngör, Canan Göztepe, Esra Ertüre Aydemir, Zeynep Toker, Evrim Kırmızıtaş Başaran, Elif Girgin, Seda Vural ve Katerina Ekşioğlu gibi ünlü isimlerde katıldı.