27 / 04 / 2024

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, önemli açıklamalar yaptı. Gazeteciler Soruyor programının konuğu olan Ali İhsan Yavuz; gazeteciler Zafer Tokuş, Hakan Turhan, Hüseyin Cumalı ve Safa Polat'ın sorularını yanıtladı. Açıklamasında Sakarya için yapılan tüm çalışmaları değerli bulduklarına değinen Yavuz, iktidar olarak şehre yapılan hizmetleri arttırmak için gayretle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Ali İhsan Yavuz dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

SAKARYA'NIN BİR NUMARALI İŞİ ARTIK DÖNÜŞÜMDÜR 

Adayorum'da yer alan habere göre Sakarya'da yapılması gereken 1 numaralı işin kentsel olduğunu kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Bu saatten sonra Sakarya'da yapılabilecek 1 numaralı iş kentsel dönüşümdür. Şu anki Kahramanmaraş merkezli depremlerle, Sakarya'nın yaşadığı deprem bir değildi. 1999 yılındaki depremdeki şartlarla bugünün şartları artık eşit değil. 1999 depreminde devlet yoktu, belediyeler yetişmişti. Ben Ali İhsan Yavuz olarak, imkanım ve gücüm yettikçe bakanlık bakanlık gezmeye varım. Seferber olalım. Önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm adına çok büyük adımlar atmak istiyoruz. Belediye başkanının tek başına bu işin altından kalkması mümkün değil. İlçe belediyelerimiz de, bizler de kafa kafaya vererek bu konuda ne gerekiyorsa yapmalıyız. Burası da bir deprem bölgesi biz dersimize iyi çalıştıktan sonra her şey hallolur. Burada basına da oldukça fazla iş düşüyor. Allah'tan ki böyle güçlü bir iktidar var" diyerek Cumhurbaşkanının, "İnsan canı söz konusuysa parayı konuşamayız" sözünü anımsattı.

ŞEHİR HASTANESİNİN GECİKME SÜRECİ

Alandüzü'nde yapımı süren 1.000 yataklı şehir hastanesi hakkında açıklamalar yapan Ali İhsan Yavuz, kendisine bu konudaki en büyük desteği basın mensuplarının verdiğini dile getirdi. Ali İhsan Yavuz açıklamasında bu meseleye başlama konusunda 3 saat 45 dakika boyunca bakanla oturup bu konuyu konuştuklarını söyleyerek şunları dile getirdi: "Bizi çok eleştirenler oldu. Proje uzadı. Gerekirse 2 ay, 3 ay daha geciktirelim ama dört dörtlük olsun istedim. Yapılan tüm eleştirileri üstleneceğimi söyledim. Sonuç olarak da başardık."

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

 


Geri Dön