27 / 04 / 2024

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 şehirde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre alıcılar açık artırmaya dahil olan konutlara, yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile iş yerlerine ise yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. 

Ayrıca paylaşılan bilgilere göre merakla beklenen açık artırma, konutlar için 13 Aralık 2023 Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık 2023 Perşembe günlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.


İNTERNET ÜZERİNDEN DE TEKLİF VERİLEBİLECEK

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre söz konusu açık artırmalar,  Ankara  The Green Park Hotel Çukurambar ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. Söz konusu açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar 12 Aralık Salı günü saat 10.30’a kadar alınacak.

TOKİ den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

İŞTE KONUTLARIN SATILACAĞI BÖLGELER

Yatırımcıların merakla takip ettiği konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre İzmit Arızlı’da 1 konut, İzmit Sekbanlı 1. bölgede 3 konut, İzmit Sekbanlı 2. bölgede 2 konut olmak üzere 6 konut satışa sunulacak. İzmit Sekbanlı-Sepetçi proje alanı 2. bölgede de 5 iş yeri satılacak. 

 

TOKİ'NİN KONUT SATACAĞI ŞEHİRLER 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre, alıcılar,  Batman, İstanbul, Adana, Ağrı, Kütahya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Manisa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Nevşehir, Şanlıurfa, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kayseri, Yozgat, Tekirdağ, Kırıkkale, Kocaeli, Konya,  Muş, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Tokat, Tunceli, Van ve Zonguldak'ta satışa çıkarılan konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle sahip olunabilecek.

 

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!


Geri Dön