08 / 05 / 2024

Ali Engin narlıdere metro açıklaması

Ali Engin narlıdere metro açıklaması

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm gerginliği!

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçede süren kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Ankara’da önemli bir ziyaret yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile buluşan Engin, “4 mahallemizi kapsayan dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kısa sürede nihai sonuçları alacağımı

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için 15 firma yarışıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için geri sayım başladı!

İnşaatı bu yıl içerisinde başlayacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak.

Ali Engin narlıdere metro açıklaması Haberi

Ali Engin narlıdere metro açıklaması

Bir buçuk yıla çok sayıda proje sığdırdıklarına ve vaatlerin bir kısmının hayata geçtiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Engin, “Beş yılın sonunda insanların sokaklarda rahat bir şekilde yürüdüğü, meydanlarında buluştuğu, lezzetli yemeklerini tattığı, İzmirlilerin sıkça geldiği bir ilçe yaratmış olacağız” diye konuştu.

Yerel seçimlerde rekor bir oyla görev başına geçen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, görevde geçen bir buçuk yılını anlattı. Milliyet'ten Onur Çakır'ın haberine göre; Dört kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolunu çok önemsediğini, Eylül'de sona erecek projeyle deniz ve ormanın birleşeceğini belirten Engin, “Seçim vaatlerimizden olan çalışmayla, sokak sağlıklaştırmaları, yayalaştırması ve bisikletin ön plana çıktığı bir konsept oluşturduk. Projede önemli aşama kaydettik. Daha büyük yeşil alanlar da oluşturacağız. Güzergah, ilçemizin en merkezi noktalarından geçecek. Hem bisiklet sürmeyi hem de...