02 / 05 / 2024

Ali Gül Seyrantepeye lüksün üzerinde lüks sunacağız

Ali Gül Seyrantepeye lüksün üzerinde lüks sunacağız

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesini 1.3 milyar liralık bedelle kazanan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Arsanın konumu nedeniyle ısrarcı davrandık ve kazandık" dedi.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mohammad tarafından kuruldu. 

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Mustafa Gül toprağa veriliyor!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor.

Gül Proje'nin acı günü! Mustafa Gül vefat etti!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Basınköy Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Büyükçekmece mezarlığına defnedilecek.

Ali Gül'den kınama mesajı!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınadı. İşte Gül'ün o mesajı....

Gül Proje'den İstanbul'a 3.3 milyar TL'lik yatırım!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, 'Viraİstanbul', 'Gül Proje Express', 'Tempoint' ve 'Seyrantepe' projelerinin devam ettiğini belirtti. Gül, İstanbul'a toplam 3.3 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını kaydetti.

Ali Gül Seyrantepeye lüksün üzerinde lüks sunacağız Haberi

Ali Gül Seyrantepeye lüksün üzerinde lüks sunacağız

Gül Proje, İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena yanında konumlanan 36.7 dönümlük arazi üzerine karma proje yapmak için kolları sıvadı. İstanbul'un merkezindeki projelerin sayısını artırma hedefi doğrultusunda bu araziyi alma konusunda ısrarcı olduklarını kaydeden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, arsa üzerinde her yönüyle lüks bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Gül şöyle devam etti: "Emlak Konut GYO'nun düzenlediği 20'den fazla ihaleye katıldık. Bazılarını kılpayı kaçırdık. Arazinin konumu ve lokasyonu bizleri çok heyecanlandırdı. Yeni araziler alıp proje geliştirmeye devam ediyoruz. Eyüp, Basın Ekspres Yolu, Florya gibi lokasyonların yanı sıra, proje halkamıza Seyrantepe'yi de katıyoruz. Seyrantepe projemizle şimdiye kadar sunduğumuz lüksün de üzerinde bir lüks sunacağız." 


BÖLGEDE FİYAT 15 BİN TL OLACAK 

Projenin satışından taahhüt edilen 1.3 milyar TL'lik gelir üzerinden yüzde 49'luk...