12 / 05 / 2024

Ali Kahyaoğlu 3.havalimanı doğal taş

Ali Kahyaoğlu 3.havalimanı doğal taş

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) üyeleri, doğal taş ihracatını arttırmak için dünya turuna çıkıyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Çantamızı alıp kapı kapı gezeceğiz. Devletin verdiği teşviklerle Amerika, Avusturya, Yeni Zelanda ve Hindistan’a gi

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

3. havalimanına verilecek isim meclis gündeminde!

İstanbul'da yapılmakta olan 3. havalimanına verilecek isim meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

3. havalimanında taksi hizmeti için imzalar atıldı!

3. havalimanında sunulacak taksi hizmeti için İGA ile İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi arasında anlaşma imzalandı...

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

Ali Pehlivanoğlu 60. mağazasını Muğla'da açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

Çuhadaroğlu, 3. havalimanı ihalesi kazanamadı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama 3. havalimanının tümüne ilişkin, bu tüm büyüklük içinde açılan yaklaşık 87 bin 230 metrekarelik yaklaşık ilk etap ihalesine 1 Nisan 2016 tarihinde teklif verilmişti. Verilen teklif olumsuz sonuçlandı.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanında yerli ürün kullanmak istiyoruz!

İGA Havalimanları CEO'su Akçayoğlu: "Havalimanı inşaatında ve sonrasındaki süreçlerde yerli ürünleri kullanmak istiyoruz. İç mimaride tamamen yerli ürünleri kullanacağız. Bu konuda ciddi niyetimiz var. " dedi.

Türk mermeri 3. Havalimanı için görücüye çıktı!

İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, 3. Havalimanı’nın Türkiye’nin gururu ve dünyaya açılan penceresi olacağını belirterek, uzun süredir havalimanında Türk taşı kullanılması gerektiğini dile getirdik. Nihayet çağrımız cevap buldu” dedi.

Ali Şükrü Kahyaoğlu: Marmara'da dönüşüme odaklandık!

AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu, iç satışlarda ise Orta Anadolu Bölgesi'ndeki yeni yapılanma noktaları ile Marmara Bölgesi'ndeki kentsel dönüşüm projelerine odaklandıklarını işaret etti.

Ali Şükrü Kahyaoğlu: Sıfıra yakın enerji harcayan binalar için hazırlanıyoruz!

AKG Gazbeton Genel Müdürü Kahyaoğlu: “Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden biri olarak, tüm üretim ve AR-GE süreçlerimizi 2016 yılında daha da geliştirip, bu trendin en önemli oyuncularından biri olmaya hazırlanıyoruz.” dedi.

Ali Kahyaoğlu 3.havalimanı doğal taş Haberi

Ali Kahyaoğlu 3.havalimanı doğal taş

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) üyeleri, doğal taş ihracatını arttırmak için dünya turuna çıkıyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Çantamızı alıp kapı kapı gezeceğiz. Devletin verdiği teşviklerle Amerika, Avusturya, Yeni Zelanda ve Hindistan’a gideceğiz” dedi.


HÜRRİYET Dünyası, sektörlerin ve şehirlerin bugününü, potansiyellerini, sorunlarını, çözüm önerilerini ve hedeflerini gündeme getirmek amacıyla düzenlediği 2023 Vizyon Toplantıları’nda İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’ni (İMİB) ağırladı. Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Taş Yapı imzası taşıyan ‘Four Winds’ projesi ev sahipliği yaptı. Toplantıda, maden sektörünün hedefleri, sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu ve İMİB Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya’nın konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda maden sektörünün temsilcileri de görüşlerini paylaştı.


DOĞAL TAŞTA İDDİALIYIZ

Türkiye’nin maden ihracatının şu anda olması gereken yerde...