03 / 10 / 2024

ali kurt riskli bina açıklaması

ali kurt riskli bina açıklaması

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul'daki riskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "Riskli konutlarının yenilenmesi gereken vatandaşlarımız, artan döviz kurları neticesinde adeta kaderleriyle baş başa kalmış durumda" dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Deprem dirençli İstanbul için birlikte hareket etmek zorundayız!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Kaybedecek zamanımız yok’ diyerek, “Deprem dirençli İstanbul için birlikte hareket etmek zorundayız”  İfadelerini kullandı.

Ali Kurt açıkladı: İstanbul'da betonu elde ufalanan ve her an yıkılabilecek 200 bin riskli yapı var!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul'da, betonu elde ufalanan, deprem direncin yitirmiş ve her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin riskli yapı olduğu öngörüldüğünü söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Eski yönetim 25 yılda 1.632 bağımsız birim yıkmış, biz 5 yılda 2.410 birim yıktık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB AK Parti Grup Başkanvekilinden gelen "Madem KİPTAŞ yapamıyor, Bakanlıkla çalışın" açıklamasına yanıt verdi. Ali Kurt, eski yönetimin 25 yılda yaptığının üzerine 5 yılda çıktıklarını söyledi. İşte Kurt'un o açıklaması...

KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde son dakika! Özfeza Sitesi’nde hak sahiplerinden daireleri teslim alınıyor!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ’ın Küçükçekmece projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Özfeza Sitesi E Blok'ta hak sahiplerinden dairelerini teslim almaya başladıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin yapı olduğunu belirterek, “Tek yapı-site farkı gözetilmemeli, kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı.” dedi.

KİPTAŞ We Haliç projesi için teslim müjdesi geldi! Dev kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2 Eylül’de başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesinin teslimlerinin 2 Eylül tarihinde başlayacağını müjdeledi.

KİPTAŞ We Haliç projesinde son dakika! Dev projenin kuraları çekiliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesinde daire belirleme kuralarının çekildiği duyurdu. 

Fatih Şeyh Resmi Mahallesi’ndeki riskli yapının 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Resmi (Ali Kuşçu) Mah., 1445 Ada 1 Parsel “Riskli Yapı” 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mega kent İstanbul’da her an yıkılabilecek kaç bina var? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada mega kent istanbul’da yaklaşık 200 bin binanın her an yıkılabilecek durumda olduğunu söyledi.

Ali Kurt'tan dönüşüm açıklaması: Beklentimiz, KİPTAŞ kefaletiyle vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi verilmesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Beklentimiz, KİPTAŞ kefaleti ile vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi kullandırılması" dedi. İşte Ali Kurt'un o açıklaması... 

KİPTAŞ yeni dönüşüm projesini duyurdu: Küçükçekmece'de sözleşmeler imzalanmaya başladı! 

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, son dakika açıklamasıyla detayları duyurdu. İşte o proje...

KİPTAŞ'tan 2 proje için son dakika müjdesi! Temelleri çok yakında atılıyor! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya hesabından megakentteki iki projedeki son dakika gelişmesini duyurdu. İşte detaylar...

KİPTAŞ'tan hiç evi olmayanlar için sabit taksitli konut müjdesi!  Ali Kurt resmen açıkladı!

Riskli konutunu yenilemek isteyen dar gelirliler ile emekliler için İBB ve KİPTAŞ kampanya başlatırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da 6-7 ay içinde İstanbul’da konutu olmayanlar için sabit taksitli konut projelerini kamuoyuna sunacaklarını söyledi.

ali kurt riskli bina açıklaması Haberi

ali kurt riskli bina açıklaması

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul depremine değindi ve İstanbul genelindeki riskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Deprem uzmanları, uzun zamandır İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili uyarılarda bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden beklenen bu büyük depreme değinerek, İstanbul'un riskli yapılarına dikkat çekti. 

"Üstlendiğim görev nedeniyle bu ciddi uyarıyı yapmanın önemli bir sorumluluk olduğuna inanıyorum" sözleriyle açıklamasına başlayan Ali Kurt, devamında şunları kaydetti:

"Üzülerek söylüyorum ki, beklenen İstanbul depremi öncesinde riskli konutlarının yenilenmesi gereken vatandaşlarımız, artan döviz kurları neticesinde adeta kaderleriyle baş başa kalmış durumdadır!

Haftalık dolar artış oranı yüzde 9.30 iken demirdeki haftalık artış oranı yüzde 11.5!

Bu durum çok net bir şekilde; tedarik zincirinin bozulma eğiliminde olduğunu, piyasada güvenin...