02 / 05 / 2024

Ali Oktar

Ali Oktar

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçenin en önemli arterlerinden biri olan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde yenileme çalışmasını hayata geçireceğiz. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'da yeni yılda asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi asfalt şantiyesinde yenileme çalışmaları başladı. Yılda ortalama 250 bin ton asfalt üreten şantiye, yenileme çalışmaları sonucunda kapasitesini 600 bin tona çıkaracak.

Sakarya Şemsiyeli Park projesi 22 Nisan'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, vatandaşların merakla beklediği Şemsiyeli Park için 22 Nisan'da ihaleye çıkacaklarını belirtti

Sakarya'daki Yeni Camii ve çevresi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yeni Camii’nde meydan çalışması başlattı

Deprem Komisyonu'nda 'yapının depreme dayanıklılığından malik sorumlu olsun' teklifi!

Deprem Komisyonu’nda, belediyelerin depremle ilgili sunumları sırasında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, riskli bina denetimlerinde belirlenecek bir tarihten önce inşa edilmiş yapıların kontrollerinin, sahiplerince yapılmasının zorunlu tutulmasını teklif etti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya AKOM projesinin yüzde 75’i tamamlandı!

AKOM ve eczanelerin yer aldığı projede gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “AKOM projesinin yüzde 75’lik kısmını tamamladık" dedi.

Sapancaya 25 metrelik köprü yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar: “Sapanca Güldibi ve İstanbuldere Caddeleri arasında kilit bir rol alacak bir proje inşa etmekteyiz. 25 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde olan köprüde artık yalnızca asfalt serim işlemlerimiz kaldı.'' dedi

Sakarya Şeker Mahallesi’ne yeni kavşak!

Ali Oktar, “Şeker Mahallesi Muhtarlığı’nın bulunduğu bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak yerine yeni bir kavşak inşa ettik. Hayırlı olsun” dedi .

Sakarya Ünal Ozan caddesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Sakarya Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde sona gelindi!

Ali Oktar, “Erenler’de 4 caddeyi birbirine bağlayacak olan yeni bulvar projemizde asfalt serim çalışmaları sona erdi." dedi.

Akyazı Spor Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı.

Sakarya İnönü caddesi yenileniyor!

İnönü Caddesi’nde devam ettiğini belirten Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Caddenin Kuzey Terminal istikametine gidişlerde kullanılan bölümünde asfalt çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ardından yolun diğer kısmını yenileyeceğiz” dedi.

Sakarya Taraklı Meydan Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı. Oktar, “Taraklı Meydan Projemizde çalışmalar yüzde 90 seviyelerine ulaştı." dedi

Sakarya Geyve'nin çehresi değişti!

Geyve Konyalı Alibey Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve’de SASKİ eliyle çok ciddi altyapı çalışmaları gerçekleştirildi" dedi

Ali Oktar Haberi

Ali Oktar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisi Geyve’de hayata geçiriliyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ilçe ulaşımında önemli bir yeri bulunan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde büyük beğeni kazanacak bir çalışmayı hayata geçireceklerini ifade etti.

CADDE SİL BAŞTAN

Projenin ihalesine çıkıldığını da kaydeden Oktar, “Geyve’de SASKİ tarafından önemli altyapı çalışmaları gerçekleştirilmiş, bu kapsamlı çalışmaların ardından ilçemizin tüm mahallelerine sıcak asfalt atılmıştı. Konyalı Ali Bey Caddesi de gerek altyapı gerekse de asfalt konusunda tüm hizmetlerle buluşmuştu. Şimdi ise sırada arterin yürüyüş yollarını baştan aşağı yenilemek var. İhalemiz sonlandı. Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisini Geyve’de hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

GEYVE’YE HAYIRLI OLSUN

Bölgede 11 bin metrekarelik baskı beton çalışması gerçekleştirileceğini de...