10 / 05 / 2024

Ali Ozan Erdemir

Ali Ozan Erdemir

Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi, Ali Ozan Erdemir, Bülent Murat Kocaağa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Newgate Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Newgate Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ozan Topcuoğlu tarafından kuruldu.

Sakarya Ünal Ozan caddesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Sakarya Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 200 metre uzunluğundaki arterde gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ozan Zervent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu.

Erdemir 500 milyon dolarlık yeni yatırım planlıyor!

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, "Bu yıl 500 milyon dolarlık yeni yatırıma başlamayı düşünüyoruz" diyen Pandır, "Avrupa'da fırsatlara bakıyoruz," dedi..

Erdemir Grubu, üretim miktarını 8.4 milyon tona çıkartacak!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 2015 için temkinli bir büyüme politikası izlediklerini belirtti. Erdemir Grubu, üretim miktarı hedefini açıkladı.

Erdemir Grubu 851 milyon dolarlık çevre yatırımı yaptı!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 851 milyon dolar tutarında çevreyi koruyucu yatırım yapıldığını açıkladı.

Erdemir Grubu 2019 hedefli 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

2014’te rekor kâra ulaşan Erdemir Grubu, 2019’a kadar 1 milyar dolarlık yatırıma imza atacak. Erdemir’in Başkanı Ali Pandır “Hedefimiz dünyanın en iyi çelik üreticileri arasına girmek” dedi.

Ali Pandır Erdemir'in yeni hedeflerini açıkladı!

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır yaptığı açıklamada, şirketin yeni hedeflerini açıkladı: “Kültür ve iş yapış şekillerinindeğişimiyle dünya klasında bir şirket ve global oyuncu olmak...

Ali Pandır, ERDEMİR'in hedeflerini anlattı!

Türkiye’de demir-çelik sektörün en büyük şirketi olarak öne çıkan Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam eden Ali Pandır, gelecek hedeflerini ilk kez Platin’e anlattı.

Erdemir Grubu'nun 3 yıllık kazancı 432 milyon lira oldu!

Erdemir, kapasite kullanımında yüzde 93.4'e ulaştı. Şirketin 3 aylık kârı 432 milyon lira oldu. Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, yerli çeliğe olan ilginin de bu paralelde yükseliş kaydettiğini söyledi.

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Eşref Gültepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, Numan Efendi Sokak'ta kuruldu.

Ali Ozan Erdemir Haberi

Ali Ozan Erdemir

Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi, Ali Ozan Erdemir, Bülent Murat Kocaağa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi iş konusu; inşaat malzemeleri(demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimento fayans seramik marley vb.)imalatı alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Papatya Residence 2 No:35A...