04 / 05 / 2024

Ali Pandır Erdemir hedefleri

Ali Pandır Erdemir hedefleri

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır yaptığı açıklamada, şirketin yeni hedeflerini açıkladı: “Kültür ve iş yapış şekillerinindeğişimiyle dünya klasında bir şirket ve global oyuncu olmak...

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yörükoğlu tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Ali Pandır Erdemir hedefleri Haberi

Ali Pandır Erdemir hedefleri


Ali Pandır’ın, Yönetim Kurulu Başkan ve Murahhas Aza olarak Erdemir’de iş başı yapmasının üzerinden çok zaman geçmedi. Pandır, 2006 - 2012 döneminde TOFAŞ’ın CEO’luk koltuğundaydı. Otomotivden demir çelik sektörüne geçiş yapmış oldu. Daha önce Erdemir’den Tofaş için çelik satın alıyordu, şimdi Tofaş ve diğer otomotiv şirketlerinin en önemli yerli sac tedarikçisi olarak ‘satıcı’ konumunda. Çelik sektörünün en büyük şirketinin, özel sektörde ‘amiral gemisi’ sayılan; Avrupa, dünya sıralamalarına giren bir şirketin kaptan köşkünde oturan Pandır’la buluşmamızda Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ da bulundu. Pandır, otomotivden demir çeliğe geçişi hakkında, “Bu sektördeki yüksek katma değeri fark ediyorum. Erdemirli olmak benim için mutluluk verici. Türkiye’nin amiral gemisi sayılan bir şirketi yönetmek gurur verici” dedi. 

Erdemir’i ve çelik sektörünü konuştuk. Şirketin yeni dönem...