05 / 05 / 2024

Ali Şafak Öztürk

Ali Şafak Öztürk

Opet markasıyla bilinen 11 milyar dolarlık Öztürk Grubu’nun veliahtlarından Ali Şafak Öztürk, OP Grup markasıyla Ankara’ya ilk proje olarak 130 milyon liralık ofis kulesi yapıyor.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Ali Öztürk: Aynı bölgede bile kira çarpanları arasında fark var!

30 Mart'ta gerçekleştirilen Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısına katılan Remax ABC Gayrimenkul Danışmanı Ali Öztürk, kira çarpanları hakkında konuştu.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Can Ateş'in evini Beyazıt Öztürk kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Ali Şafak Öztürk Haberi

Ali Şafak Öztürk

Petrol, maden ve gayrimenkul alanlarında yatırımlarına devam eden OPET’in kurucusu ve ortağı Öztürk Grup, Ankaralı Uzaltaş firmasıyla kurduğu OP Grup ile Ankara’ya ofis kulesi yapacak.


Opet Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk’ün oğlu Ali Şafak Öztürk’ün yüzde 50-50 ortak olduğu şirket, Ankara ve başka şehirlerde de gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam edecek.


Fikret Öztürk’ün büyük oğlu ise 10 yıldır inşaat sektöründe olan Regnum ile başta Bodrum ve İstanbul olmak üzere pek çok proje yaptı. Aynı zamanda Ufuk Öztürk, kısa süre önce, zeolit madenine ağırlık verdikleri şirketleri Patimax ile evcil hayvan ihtiyaçları pazarına girmişti. Öztürk’ün kızı Filiz Öztürk ise hem Opet’te hem de Regnum’da çalışmalarını sürdürüyor.


130 milyon lira


Fikret Öztürk, küçük oğlu Ali Şafak Öztürk’ün ortaklığı için, “12 senedir Opet Yönetim Kurulu Başkanı’yım,...