18 / 05 / 2024

Ali Suat Eyüboğlu

Ali Suat Eyüboğlu

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Ali Suat Eyüboğlu Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde açıldı.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Biber Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Adem Ekşioğlu, Ali Kemal Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ali Suat Eyüboğlu Haberi

Ali Suat Eyüboğlu

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Ali Suat Eyüboğlu Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde açıldı. 


Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi, Ülsel İş Merkezi...